Šestogodišnjaku nitko nije došao na proslavu rođendana pa je postao viralni hit

Šestogodišnjaku nitko nije došao na proslavu rođendana pa je postao viralni hit
Foto: Instagram, Facebook

ŠESTOGODIŠNJI Teddy Mazzini postao je prava zvijezda nakon što je internetom počela kružiti njegova slika na kojoj sam sjedi za stolom. Naime, dječak je pozvao 32 prijatelja na rođendansku proslavu u lokalnu pizzeriju u Tucsonu, ali nitko se nije pojavio. 

Reporter Nick Vinzant objavio je na svojoj stranici fotografiju dječaka okruženog papirnatim tanjurima i pizzom te je zamolio druge da mu čestitaju rođendan kad to već nisu učinili njegovi prijatelji.

“Pozivnice smo uručili njegovim prijateljima u vrtiću i roditeljima. Nekoliko njih je reklo da neće moći doći, ali nisam očekivala da se baš nitko neće pojaviti. Na neko vrijeme odustajem od proslava”, izjavila je dječakova majka Sil Mazzini za ABC15.

Obitelj je organizirala kućnu proslavu dan nakon fijaska koji je dječak doživio, a odlučili su čitati čestitke koje je primio nakon što je postao viralni hit.

“Sretan rođendan! Jednom kad shvatiš da sreća dolazi iznutra, ovakve te stvari neće toliko boljeti. Volio bih da sam znao pa bih došao”, napisao je William O’Brien.

“Teddy, znam da ti je sada teško, ali nadam se da će ti roditelji isprintati ove komentare i spremiti jer postoje dvije stvari koje sam naučio u 35 godina života. Prva je da s vrlo malo ljudi iz djetinjstva ostaneš prijatelj i kad odrastete, a druga je da su mi najbolji prijatelji ušli u život kad sam imao 28 i 32 godine. Pronađi nešto što voliš, budi u tome najbolji i zabavljaj se. Dijete si samo jednom. Volimo te i grlimo”, poručio mu je Adam Burnside.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DJ KHALED (@djkhaled)

Dječaku je rođendan poželio i slavni DJ Khaled, a od lokalnog bejzbol kluba dobio je karte za nadolazeću utakmicu.

Pronašli su se i oni koji ovaj potez smatraju pokušajem privlačenja pažnje.

“Zvuči kao jadan pokušaj izazivanja suosjećanja i privlačenja darova korištenjem društvenih mreža. Stvarno sumnjam da je majka dobro isplanirala proslavu a da se baš nitko nije pojavio. I još su k tome pozvali cijeli razred. Predodredila je propast i onda još više posramila sina objavivši fotografiju. Tužno”, smatra Kathy Van Hilsen.

“Nije bilo naručeno dovoljno pizze za 32 klinca. Nešto tu smrdi”, smatra Nancy Niblett.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara