Stjuardesa podojila bebu nepoznate putnice koja je ostala bez hrane u avionu

Stjuardesa podojila bebu nepoznate putnice koja je ostala bez hrane u avionu
Foto: Facebook

STJUARDESA Patrisha Organo postala je zvijezda nakon što je na nevjerojatan način pomogla jednoj putnici tijekom domaćeg leta na Filipinima. 

24-godišnjakinja je začula plač djeteta i instinktivno prišla majci koja je ostala bez adaptiranog mlijeka za bebe. Ponudila joj je da podoji dijete u drugom dijelu aviona. 

Organo je i sama majka devetomjesečne djevojčice Jade pa joj je bilo jasno kako se putnica s djetetom koje neutješno plače osjećala.

“Čim sam začula plač, znala sam da mora postojati način da pomognem. Kad mi je majka rekla u čemu je problem, a znala sam da nemamo dojenačke hrane u avionu, morala sam se sama ponuditi za pomoć”, ispričala je Organo i dodala da se majka osjećala zahvalno. 

“Na aerodromu je provela cijelu noć i zbog toga je ostala bez hrane”, dodala je stjuardesa.

Čim se beba umirila, Organo je u očima majke uočila olakšanje, a beba je brzo zaspala.

“Mogu samo zamisliti kaos osjećaja, kao majka znam kroz koji je stres žena vjerojatno prolazila. Bespomoćnost koju osjećate kad ne možete nahraniti gladno dijete je strašna, morala sam uskočiti. Ne mogu riječima opisati koliko sam se ispunjeno osjećala jer sam mogla pomoći”, zaključila je Organo koja je zahvalna što doji i tako može nahraniti vlastito dijete, ali i tuđe, ako se za to ukaže potreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara