Sve o prehrani trudnica, dojenju i vraćanju u formu doznajte na jednom mjestu

Sve o prehrani trudnica, dojenju i vraćanju u formu doznajte na jednom mjestu
Foto: Instagram

BITI roditelj najljepši je, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Iako ga žene priželjkuju, mnoge ga se pribojavaju. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju prvi put, imaju razne nedoumice oko početka ovog novog razdoblja u životu. Nakon neopisive sreće slijede mnogobrojna pitanja te je upravo zato u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizirana besplatna edukacija za trudnice i dojilje pod nazivom 'Zdrava mama, sretna beba!'

Na konferenciji će sudjelovati stručnjaci iz raznih područja pa će posjetitelji iz prve ruke doznati sve o tehnikama dojenja, dojenju u javnosti, prehrani trudnica i dojilja, postporođajnoj depresiji, kako i kada se vratiti u formu nakon poroda, dohrani beba, kao i važnosti samopregleda i redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke.

Na sva pitanja spremno će odgovarati nutricionistica Ivona Grilec, kineziologinja Lana Novota, psihologinja Maja Vučić, patronažna sestra Jasmina Nemec te doc. dr. sc. Vesna Ramljak, predsjednica Hrvatskog foruma protiv raka dojka Europa Donna.

Konferencija će se održati u utorak 15. listopada, od 10 do 13 sati u velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva. Ulaz je slobodan, ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebno potvrditi svoj dolazak na info@europadonna.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara