Od ove bratske ljubavi potekle su nam suze

Od ove bratske ljubavi potekle su nam suze

Foto: Instagram  

ČAK i da ne znamo što to točno stariji brat govori mlađem, ova nas je fotografija dotakla ravno u srce. Tako svi zamišljamo ljubav koju će naša djeca gajiti prema svojoj braći i sestrama, a ovo doista i jest fotografija koja govori o takvoj velikoj ljubavi. 

Međutim, to nije nažalost sve što se krije na njoj i zato nas je tuga doslovno svladala. 

Fotografiju je na svom Instagram profilu objavila shrvana, a opet tako ponosna mama ove dvojice dječaka - velikog trogodišnjeg brata i njegove 4-mjesečne ljubavi koji je nažalost bolestan, i baš ga zato brat ovako dirljivo tješi, s rukicom na obrazu i stavom "Tvoj brat je tu - bit će sve okej". 

Fotka je nastala slučajno iz razloga kojeg će shvatiti svaka mama na svijetu. Naime, u tom je trenutku mama krenula u kupaonu, tata je bio u kuhinji, a njih dvojca na kauču - tihi kao bubice. 

"Znate što to znači. Kada se djeca tako naglo umire i utihnu. Zato sam upalila kameru i iznenadila ih. Očekivala sam da će biti prekriveni Nutellom ili da ću ih uhvatiti u nekoj "zabranjenoj" radnji, ali oni su mi pripremili ovo. Iako mu je samo tri godine, ponio se tako odraslo, tako veliko, tako iskreno zabrinuto."

I tu stižemo tu tužnog dijela priče. Naime, maleni Thomas se bori s rabdoidnim bubrežnim tumorom koji se najčešće pojavljuje upravo kod dojenčadi, užasno je agresivan i nažalost ne postoji baš puno metoda liječenja pa takvi mali bolesnici najčešće umru prije svog prvog rođendana. 

Znaju to nažalost i roditelji malenog Thomasa koji starijem brati nisu rekli cijelu istinu kako bi što manje opteretili i njega. No, dijete je naravno itekako svjesno situacije te je kao takav preuzeo ulogu velikog, brižnog brata. 

 

 

Priča je to koja zaista izmamljuje suze, sam pogled na ovu fotografiju toliko je tužan, ali opet, treba istaknuti još jednu stvar. Naime, maleni smo brzo po rođenju pojavila mrlja na koži, na njegovoj ruci, koja je izgledala poput klasičnog "biljega" kakvom imaju mnoga djeca i ljudi, tako da su mrlju na početku ignorirali.

No kako je ona počela rasti, i dok su nalazi na koncu pokazali, tumor se nažalost već proširio tako da je malenom već odstranjen bubreg, ali su metastaze nažalost učinile svoje i roditelji ne znaju koliko će još moći uživati u svojoj ljubavi.

 

Karate Kid. #documentinglittlemoments #mybabyloves #makingmemories #BabyThomas #thomasjamesmiguel

A post shared by Ms Chikee (@mschikee) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara