Žena pokazala tamnu stranu majčinstva: Nedostaje mi nezrelo i sebično ponašanje

Žena pokazala tamnu stranu majčinstva: Nedostaje mi nezrelo i sebično ponašanje
Foto: Instagram

JESSICA Hood, mama četvero djece, odlučila je priznati da majčinstvo nije uvijek divno. Priznala je da joj treba pauza i da joj nedostaje nezrelo i sebično ponašanje.

„Nedostaje mi potrošiti cijelu plaću na sebe. Nedostaje mi izaći iz kuće i učiniti nešto bez posljedica“, napisala je na početku svoje objave koja je postala viralna.

Dodala je da se na mame koje su kod kuće često gleda kao nezaposlene i lijene žene, a zapravo to nije jednostavan zadatak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Hood - houseofhoods_ (@houseofhoods_) on

„Nedostaje mi biti u kontaktu s ljudima, ići na posao i nositi odjeću koja nije prekrivena pljuvačkom. Želim svakodnevni razlog da napravim frizuru i našminkam se te vodim razgovore odraslih.“

Iako smatra da su djeca njeno najveće životno postignuće, ponekad mašta o nekim drugim stvarima.

„Je li u redu fantazirati o bijegu na napušteni otok na kojem ću ispijati koktele i uživati u suncu. Ponekad ne želim biti odgovorna i nositi sve na svojim leđima. Ponekad je to previše“, zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Hood - houseofhoods_ (@houseofhoods_) on

Majke koje prate Jessicu priznale su da se i same tako ponekad osjećaju te joj zahvalile jer je pokazala i onu tamnu stranu majčinstva s kojom se gotovo svaka žena susrela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara