Znate li pravu tajna Kleopatrine ženstvene moći?

Znate li pravu tajna Kleopatrine ženstvene moći?

Foto: Pinterest

MOŽDA je do izgleda, možda zbog političke moći, no Kleopatra je imala još jedan važan adut kojim je muškarce u svojoj blizini dovodila do ludila. Taj je trik navodno naučila od prostitutki iz Aleksandrije, a on se i danas nalazi na visokoj ljestvici aduta ženstvenosti i u modernom dobu. 

Poznate su Kleopatrine zavodničke vještine, poznata su velika imena iz povijesti koje je zaludila svojom pojavom, poznato je i da se radi uljepšavanja svog tijela Kleopatra kupala u magarećem mlijeku, depilirala cijelo tijelo voskom (danas moderna metoda i u našim krajevima), kosu njegovala uljima, šminkala zavodljivim crnilom oko očiju, no malo je poznato da je jedna od najvećih tajni kojom je doslovno hipnotizirala sve oko sebe bio njen - miris. 
 
Kako je poznato, Kleopatra je bila jedna od onih koja je među prvima počela koketirati parfemima u  obliku eteričnih ulja, a iako je koristila mnoge zavodljive kombinacije mirisa, s vremenom je otkrila onaj kojem ne može odoljeti nijedan muškarac. Tajna je u ulju jasmina, eteričnom ulju koje je i danas na cijeni, a koje je Kleopatra, navodno prema naputku Aleksandrijskih kraljica noći, koristila u maloj količini - kap na područje grudi te kap na vrat, blizu kose. Osim toga, nikada nije propuštala okupati se u kupki s dodanim mirisima eteričnih ulja. 


 
I naravno, čarobne mirise dodavala je dok joj je koža bila vlažna i podatna od kupke. 
 
Stoga, ako poželite biti zavodljivi kao Kleopatra priuštite si bočicu čistog eteričnog ulja jasmina i polako, kap po kap, dolijevajte strast u vašu vezu ili brak. 
 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara