Blagdanska vikend putovanja bez stresa: Olakšaj si pakiranje u četiri koraka!

Blagdanska vikend putovanja bez stresa: Olakšaj si pakiranje u četiri koraka!

Foto: weheartit

PUTOVANJA su uzbudljiva, no pakiranje za ista znaju biti itekako naporna.

Stiže vrijeme adventskih putovanja i tko uspije uzeti vikend za kratko putovanje,  pravi je sretnik. No, čini se da što je kraće putovanje, to je teže spakirati se. Treba pažljivo odabrati što će se uzeti, a da ništa ne fali. Upravo zato, donosimo ti nekoliko malih savjeta kako da si olakšaš pakiranje.
 
1. Torba
 
Uz kofer, uvijek ide i torba, zato je bitno da ju iskoristiš što mudrije. Stvari poput iPad-a, fotoaparata i ostale tehnike, manje kozmetičke torbice, nakita pa čak i donjeg rublja mogu bez problema stati, ako izabereš onu dovoljnu veliku i sa što više džepova, što će u koferu napraviti dodatnog prostora.
 
2. Ne možeš pogriješiti s crnom bojom
 
Vjerujemo kako ti je jedan od najdražih komada odjeće u boji koja ne ide baš na sve, ali sjeti se da je to vikend putovanje, a ne spremanje za godišnji odmor. Uz njega onda ide poseban nakit, posebne cipele... Na neutralne boje ide sve, a tople veste sasvim su jednostavne i dovoljne, a super izgledaju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
3. Spakiraj i sebe
 
Najveći kaput ili jaknu, najdeblju vestu, najglomaznije čizme te stvari poput kape, šala ili rukavica ostavi sebi za put, čime ćeš si osigurati dodatno mjesta u koferu.  
 
4. Slaganje odjeće
 
Što urednije i preciznije složena odjeća, to će biti više mjesta, iako znamo da bi ponekad samo sve pobacala u kofer i zatvorila ga. Kad ih posložiš, sitnijim stvarima popuni praznine.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara