Glas kite kaže: u raju je lijepo al´ u paklu je ekipa

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

KIŠA pada, trava raste, sklizak je teren za moj fini ten, ali svejedno ću skočiti i ovaj put! Više, jače i žešće samo da bih uhvatila njegov ljubavni frizbi, koji mi je dobacio. Ne treba mi dobar njuh da bi skužila kako tu nema ničeg osim razvodnjenog mlijeka, jer kada ga nešto pitam spremno vraća mentalnim doskočicama. Čini to spretno, glatko i neodoljivo, a ja sam itekako svjesna da sere. Ljubavna fatamorgana na vidiku. On je samo iluzija i moja instant zadovoljština, ali unatoč tome pali me k'o šibicu. S njime osjećam tu jebenu kemiju. I pitam se, zašto? Zašto je seks s njime tako prokleto dobar? On je zločesti dečko i u njegovom dvorcu ima previše kraljica.

Možda je odabrao dobru mjuzu za peting, no reći će kraljica kako se vjerojatno radi samo o egotriperu, koji ne želi ostaviti loš dojam, jer Venera bi mogla dobiti svoje monologe i opisati ga kao mlakog ljubavnika. Ili je možda riječ o mehanici – ponavljanje je majka znanja. Koliko god super seks bio, ako svaki dan jedeš biftek i on će ti dosaditi poput njegovog jadnog repertoara: ponedjeljkom mu je potrebno više sati da uzvrati poziv, utorkom može navratiti samo na pola sata, srijedom je otputovao iz grada, četvrtkom mu se digao, a petkom mu se zalomilo kada je egotrip popustio i rješava nas mehanički, gotovo rutinski, no ovo nije priča o lošoj izvedbi. Kada malo bolje razmislim, može li se frajer kojemu je jedini domet nas povaliti nazvati biftekom. Mentalni izazov njemu nije poznat, jer on nikada ne osvaja Himalaju, nego voli trke na kratke staze. Ne zanima ga može li privući našu pozornost i nakon što nas poševi. Ima li većeg turn off-a za nas žene, ali i preko toga ćemo prijeći za malo dobrog seksa, ako je neka kriza. Bitno da je gumica tu i barem neki pristojan, čisti madrac za one lijene ljubavnice.
 
Čovjek ne bi vjerovao, ali ima nešto u onim ženama koje misle na svoje zadovoljstvo i ne rade samo ono što im se kaže. Jedan od principa kaže kako muškarci vole pravila i sviđaju im se upute što će reći da možemo slobodno i baciti taj frizbi i da smo kuje. Zakon. U krajnjem slučaju frajeri završe s kujom - onom koja se ipak malo odupire, jer to ga pali. Ali zašto on voli seks s lošim curama? 
 
Bilo je to slatko istraživanje glasa kite: zločeste cure te neće daviti romantikom, ali će te daviti – u doslovnom smislu riječi, jer to je danas IN. Bolje se ševe od antilopa, što god to značilo. Također saznajem kako zločeste cure bolje razumiju muškarce od dotičnih antilopa, koje misle spojiti dobro i loše kao vatru i led. Glas kite kaže: ona misli kako će svojom vatrenošću rastopiti njegovo ledeno srce, ali varaš se dušo, on će tebe sjebat. Antilope pokušavaju biti toliko normalne da na kraju postanu lude (?). Dok je nekima napeto što dobra cura nije uvijek raspoloživa, zločeste su gotovo uvijek spremne za primanje. Razmjenu dobara u bilo koje doba dana i noći za džabe mogu shvatiti, međutim što je napeto u bifteku koji ne zrači samopouzdanjem ili ičim drugim što ne miriše na senf.
 
Senf nikada neće biti kul kao ni razmišljanje kako sa zločestim dečkima nikada nije dosadno. To razmišljanje uvrijeđeno je u frajerima i oni misle kako ih bezuvjetno obožavamo. Svi vole biftek, je li? Pitam se tko tu koga, oni nas ili mi njih? Glas kite kaže: mi jesmo majstori neverbalne komunikacije, znamo uživati i nismo u grču. Drugim riječima boli nas kar. „Što ako“ i slična pitanja u našem vokabularu ne postoje, a hedonisti privlače komade. Također saznajem kako „atraktivne aktivnosti koje se u normalnom okruženju ne događaju“, a kojima se zločesti dečki bave izazivaju u ženama to nešto što ni same ne znamo opisati kada nam se koža naježi, a sokovi poteknu na njegov „hello“. Možda se radi o interesantnom džepnom biljaru, ali sve u svemu ta tajna privlačnosti, vječna tajna privlačnosti zločestog dečka uvijek će ostati misterij koji nama curama nikada neće otkriti. Bljuv, bljuv. Senf nije kul. Dosadni ste i zabrijali ste. Zadovoljština nezadovoljena. Bilo je to sve za danas. Do sljedećeg tjedna, srdačan pozdrav!
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara