Istina i samo istina: 5 stvari oko kojih svaki muškarac mora biti iskren

Istina i samo istina: 5 stvari oko kojih svaki muškarac mora biti iskren

Foto: Main + Abbot

ISKRENOST u vezi je nešto što većina žena navodi kao preduvjet za dobar odnos, a mi se s tim u potpunosti slažemo. Zato smo pitali nekoliko žena oko čega muškarac mora biti iskren, i dobili 5 najčešćih odgovora.
 
Da ide van s dečkima
 
Ako ide van s dečkima, neka to kaže upravo tako i nema problema. Većina se žena buni zbog toga što im dečko laže kada ide van, jer se boji da će dobiti po prstima. Žene, s druge strane, tvrde da samo žele iskrenost, i da neće biti problema.
 
S kim se to dopisuje
 
Ne smetaju ženi poruke koje dolaze na mobitel njenog dečka - smeta joj činjenica da im dečko ponekad ne želi odgovoriti od koga su. Ok, možda je zabadanje nosa tamo gdje nam nije mjesto, ali ako nam dečko laže, mi ćemo automatski pomisliti da imamo razlog za brigu.
 
O bivšoj
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Jesu li u dobrim odnosima ili ne? Nama je sasvim svejedno, čak nam neće ni smetati da se tu i tamo vide na nekom druženju u starom društvu - samo želimo da budu iskreni oko toga. 
 
Da ne zna gdje je
 
Većina muškaraca neće priznati da ne zna gdje je i tražiti upute. Neki će se čak voziti u krug po kvartu, odbijajući tražiti upute, samo kako bi ispali muževniji. Žene, s druge strane, samo žele doći na odredište, bez obzira na to je li netko pomogao da se dođe do tamo ili ne.
 
Da treba vrijeme za sebe
 
Muškarcima je ponekad problem priznati da trebaju dan za sebe. Vjerojatno se boje kako će žena na to reagirati, ali većina žena kaže da s tim ne bi imale problema. Veći je problem kada izmišljaju obaveze samo kako bi mogli imati dan za sebe.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara