Jasni znakovi da je seks jedino što želi

Foto: Tom Ford

Ako niste sigurni želi li od vas samo seks ili nešto više, evo koje će vam sitnice to otkriti...

1. Poruke vam šalje isključivo navečer, obično u sitnim noćnim satima. I često su seksualnog karaktera.

2. Uzruja se čim isplanirate večer koja uključuje gledanje filmova kod vas doma. Naravno, osim ako to nije jedino što ste imali u planu. No i tada bi najradije preskočio film.

3. Ne upoznaje vas sa svojim prijateljima. Zapravo nemate pojma niti gdje izlazi, niti s kim se druži, pa čak niti njegovo prezime. Osim što se povremeno vidite i čujete, on je poput duha.

4. Nikada ne ostajete prespavati kod njega. Nije da vas izbaci (tada bi ostao bez seksa idući tjedan), no uvijek ima neke obaveze zbog kojih baš i nije zgodno da ostanete jer se i+on ipak mora naspavati...

5. Vodi računa da ništa ne ostavite kod njega. Pozorno pregleda stan prije no što krenete doma i sto puta provjeri jeste li uzeli sve - i ruž, i kopču za kosu, i torbicu. Ukratko, nema opasnosti da se vratite po nešto ako to njemu ne odgovara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Niste nikada izašli na pravi spoj. Uostalom zašto i bi? Pa spojevi su za dečke, ne za fuck frendove.

7. Zauzet je uvijek kada vam treba vaš savjet/potpora/usluga/nešto treće. U principu nije zauzet jedino kada njemu odgovara dogovoriti idući 'sastanak'.

8. Jedini način na koji provodite vrijeme je seksajući se. Ok, ne morate se nužno seksati cijelo vrijeme, ali definitivno se ne događa da se vas dvoje samo družite. Seks je obavezan dio svakog sastanka!

9. Najromantičniji poklon koji ste od njega dobili je vibrirajući prsten za penis koji vama garantira nebrojene užitke.

10. Svaki vaš razgovor i dopisivanje ima seksualne konotacije. Da vašu konverzaciju čuje netko tko nije upućen u situaciju, pomislio bi da radite za jedan od onih 060... telefona!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara