Je li tvoj dečko sklon prevari? Ovo su znakovi da je!

Foto: Screenshot Youtube

NEKI muškarci nikada neće prevariti ženu, nekima će se omaknuti, a nekima je to sasvim normalan način ponašanja u vezi. Ako je tvoj dečko sklon prevari, ovo su neke karakteristike koje dijeli s ostalim varalicama:

Voli rock glazbu

Znamo, zvuči čudno, ali znanstvenici su uspjeli dokazati da 41 posto preljubnika preferira rock glazbu. Nakon rokera, najveći su prevaranti ljubitelji pop glazbe, njih 16 posto, country ima 11 posto varalica, klasična glazba 7 posto, a zanimljivo je kako samo 2 posto varalica preferira rap.

Sretan je u vezi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislila si da, ako ste sretni u vezi, nema šanse da te prevari? Krivo! Istraživanja pokazuju kako je većina muškaraca koji varaju relativno sretna u svojoj vezi te da uopće ne razmišlja o prekidu. Njih 56 posto kaže kako su bili stvarno sretni u vezi kada su imali aferu, a ipak su ju imali - jer su mogli.

Bolji je u seksu

Tvoj dečko je nakon mjeseci ili godina nezainteresiranosti odjednom postao zvijer u krevetu? To može biti znak da je spavao s nekim drugim. Kada im netko novi ponovno probudi seksualni nagon, to osjeti i osoba s kojom je preljubnik u vezi.

Želi biti uhvaćen

Znamo, zvuči glupo, ali kada malo bolje razmislimo, i nije toliko čudno. Muškarci koji varaju vrlo često to rade zbog uzbuđenja koje im prevara nosi, a najveće je uzbuđenje kada budu uhvaćeni. Neki će čak "nesvjesno" ostavljati dokaze kako bi ih cura ili žena uhvatila, a to najčešće znači da su svjesni da im je potrebna pomoć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara