Je li vam suđeno? Ovo su znakovi da ste srodne duše!

Je li vam suđeno? Ovo su znakovi da ste srodne duše!

Foto: Screenshot Youtube

LONAC i poklopac - kao klinkama nam obećaju da ćemo sigurno pronaći svoju srodnu dušu ako ju dovoljno dugo tražimo, ali to u stvarnom životu nažalost baš i nije tako. Ipak, događa se, a ako razmišljaš je li tvoj dečko stvoren baš za tebe, ovo su znakovi da jest.
 
Govorite si stvari
 
Koje ne biste rekli nikom drugom. Tvoje tajne, želje i snovi često su nešto što želiš zadržati samo za sebe, a ako je tvoj dečko netko s kim to želiš podijeliti, velike su šanse da ste stvoreni jedno za drugo.
 
Dozvoljavaš mu da te vidi
 
Baš onakvu kakva jesi. Ako se pored njega osjećaš dovoljno ugodno da mu dopuštaš da te vidi i u najgorem izdanju, znači da znaš da mu je svejedno kako izgledaš.
 
Ne bojiš mu se proturječiti
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ako si u vezi u kojoj se bojiš reći dečku da se ne slažeš s njim, nisi u dobroj vezi. Dečko mora biti netko tko će poštovati tvoje mišljenje iako je drugačije od njegovog, i najvažnije od svega, netko pred kim te neće biti strah reći da ovaj put ne mislite isto.
 
Smijete se zajedno
 
Zvuči kao osnovna stvar, ali vrlo često upravo na nju zaboravljamo. Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno.

Šutite zajedno
 
Ne govorimo o neugodnoj šutnji, nego o onoj šutnji u kojoj ste oboje svjesni da je u redu da šutite. Ugodna šutnja je znak da vam je dovoljno ugodno zajedno i da ne morate izmišljati načine da razbijete nelagodu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara