Jesi li u vezi s emocionalno nedostupnim dečkom?

Foto: Faconnable

TEŠKO ih je prepoznati, jer djeluju sasvim normalno, ali emocionalno nedostupni dečki su svuda oko nas. Bilo da je riječ o bivšoj koju još voli ili samo o činjenici da nije dovoljno sazrio za vezu, emocionalno nedostupan muškarac je garancija za lošu vezu. Evo kako provjeriti je li tvoj dečko jedan od njih.
 
Ne želi razgovarati
 
Ako je riječ o nogometu, poslu ili svakodnevnim stvarima, ne možeš ga zaustaviti, ali na prvi spomen pričanja o osjećajima se zatvara u sebe? Ovo je tipični primjer emocionalno nedostupnog muškarca. Pričanje o osjećajima i nošenje s problemima u vezi stvaraju mu nelagodu, pa će radije šutjeti i čekati da nelagoda prođe.
 
Ima ovisnosti
 
Pretjerano igranje igrica, religiozni odlasci u teretanu iako nije profesionalac i bilo kakvo pretjerivanje u hobiju česti su znakovi emocionalno nedostupnog muškarca. On će napraviti sve kako bi se izgubio u svojim poslovima, samo kako bi se što manje bavio vezom.
 
Afere
 
Emocionalno nedostupni muškarci se vole osjećati cijenjeno, ali umjesto da to traže u vezi, često će to tražiti u aferama s drugim ženama. Na taj način si dokazuju da vrijede nešto, a to si ne mogu dokazati u vezi, jer su nedostupni za razgovor. 
 
Ne želi se svađati
 
Parovi koji se svađaju su sretniji, tako barem kažu stručnjaci. Naravno, govorimo o povremenim svađama, a ne o stalnom urlanju. Muškarac koji izbjegava bilo kakvu svađu je često emocionalno nedostupan, a činjenica da mu se ne da ni posvađati govori dovoljno o tome koliko mu je stvarno stalo da vaša veza bude dobra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara