Znakovi koji odaju da je vrijeme za prekid

Foto: G-Star

TO je ono vrijeme kad se nije dogodilo ništa veliko i strašno, ali svejedno nešto nije u redu.

1. Svađate se oko svega
 
Nekad ste se svađali oko bitnih stvari, no sada se svađate oko svega. Ovo prvo sasvim je normalno. Ovo drugo, znak je da nešto definitivno nije u redu.
 
2. Ostaješ sve dulje i dulje na poslu
 
Bit zaljubljenosti je uvijek željeti više. Ako više ne osjećaš želju za što bržim povratkom kući, trebala bi se zapitati zašto.
 
3. Sve što on radi te smeta
 
Kad smo ludo zaljubljeni, ne obraćamo previše pažnje na partnerove mane, iako su one vrlo vjerojatno bile tu i na samom početku. Ako je odjednom njegovo ostavljanje čarapa po podu i slično prestalo biti "slatko", to bi mogao biti znak da ste se počeli udaljavati.
 
4. Nema seksa
 
Sasvim je normalno da seksualna želja s vremenom splasne, no ako si se zatekla da neprestano tražiš izgovore, samo kako ne bi bili intimni, to je sasvim druga priča.
 
5. Češća druženja s prijateljicama
 
Kad se vratiš u prošlost i na tvoj početak s njim, vrlo vjerojatno da si u tom razdoblju zanemarivala ženska druženja, barem malo. No, sad se ploča promijenila i jedva čekaš takve večeri, jer one znače i pauzu od partnera.
 
6. Ne želiš se žrtvovati
 
Ručak kod njegovih, večera kod njegovog šefa, druženje s njegovim prijateljima... Ni prije ti se možda nije dalo ići na takve evente, ali si išla zbog njega, jer to je ljubav. No, sad ti takve stvari više ni ne padaju na pamet.
 
7. Flert
 
Prije ti nije trebala ničija pažnja, osim njegove. No, i to se promijenilo. Ako si postala zainteresirana za druge ili ti paše njihovo flertovanje s tobom, to znači da nisi zadovoljna s onim što već imaš.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara