Kako doista uživati u single statusu?

Kako doista uživati u single statusu?

Foto: Stradivarius

SUPER je imati nekoga s kim dijeliš sve životne uspone i padove. No, postoje i načini kako da uživaš u soliranju.

1. Budi produktivna
 
Jedan od načina kako da uživaš u single statusu je da ustaneš iz kreveta i počneš nešto raditi - tražiti posao, pokrenuti nešto svoje, naći novi hobi, putovati... To može biti bilo što, samo je bitno da to kreneš ostvariti. Sad imaš najviše vremena za to.
 
2. Okruži se prijateljima
 
Iskoristi ovo slobodno vrijeme i za prijatelje. Oni su prvi za koje ćeš imati manje vremena kad se zaljubiš. Organizirajte druženje, koje ne mora biti sjedenje u kafiću, i zabavite se. Uz njih je uvijek sve lakše.

3. Unaprijedi svoju karijeru
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sada svakako imaš vremena za još nešto, a to je usredotočiti se na svoju karijeru, štogod to značilo za tebe - napredovanje na trenutnom poslu, traženje posla, promjena posla, pokretanje nove poslovne ideje itd. Ljudi nisu svjesni svojih granica, dok ih ne iskušaju.
 
4. Flert
 
Još jedna od prednosti single života je svakako i to što možeš raditi što hoćeš, kad i s kim hoćeš. Ne savjetujemo igranje s nečijim osjećajima, ali nemoj se ni bojati zabaviti malo. Sve je to život. Također, tako možeš otkriti koje stvari nećeš tolerirati budućem dečku, a što ti se sviđa.
 
5. Posveti se sebi
 
Kada si u vezi, "ja" postaje "mi" i sigurno želiš udovoljiti svom partneru. To ne znači da se trebaš promijeniti, ali one stvari koje on voli, vjerojatno ćeš raditi češće, ako ti je iskreno stalo. Sad dok si solo, ne moraš brinuti o tome što njega čini sretnim, nego samo ono što tebe čini takvom. Puno toga možeš naučiti!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara