Loš spoj: Kako ga preživjeti?

Foto: Screenshot Youtube
 
DOGAĐA se i najboljima. Očekivala si romantiku, leptiriće u želucu i spoj iz snova, a dobila nešto sasvim drugačije? Svi smo barem jednom bili na spoju s kojeg smo htjeli pobjeći, a većina nas ga je ipak odlučila izdržati - iz pristojnosti. Ako se ikada nađeš u ovakvoj situaciji, ovo su trikovi za preživljavanje groznog spoja.
 
Razmisli koliko je loš
 
Na skali od 1 do 10, bi li mu stvarno dala ocjenu najgoreg spoja u povijesti ili ipak možda malo pretjeruješ? Razmisli što bi moglo spoj učiniti gorim i uživaj u činjenici da se to ne događa. Znamo da zvuči kontraproduktivno, ali nije - vrijeme će ti proći puno brže, ako se zabavljaš scenarijima groznih spojeva.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Je li stvar u njemu?
 
Ili je stvar u aktivnosti koju ste odabrali za spoj? Ponekad je teško razlučiti o čemu je točno riječ i tko je kriv za to što je spoj loš, ali pokušaj. Ako ste odabrali aktivnost poput klizanja ili kuglanja i uopće se ne zabavljaš, zapitaj se je li stvarno kriv dečko s kojim si tu ili je sama činjenica da radite to što radite krivac za grozan spoj?
 
Pazi na njegove osjećaje
 
Možda mu je teško, možda je i sam svjestan da je spoj grozan, možda ne zna kako ga učiniti boljim… Koliko god grozan bio spoj, imaj na umu da tip vjerojatno ne radi to namjerno, i da mu nije cilj dosađivati ti. Daj mu šansu, potrudi se da od lošeg spoja napraviš barem spoj koji se da pretrpjeti, i misli na njegove osjećaje. Ako ništa drugo, barem ćeš znati da si pokušala.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara