Koje su to karakteristike zdrave i sretne veze?

Koje su to karakteristike zdrave i sretne veze?

Foto: Screenshot Youtube

OVIH nekoliko stvari govori da je vaš odnos na pravom putu.

1. Vjerujete si
 
Ovo je svakako jedan od najočitijih znakova međusobnog poštovanja. Povjerenje je jako bitno, ali ono se ne stvara preko noći. No, sama činjenica da radite na ovom aspektu vašeg odnosa govori dovoljno.
 
2. Dajete si prostora
 
Trebali biste provoditi vrijeme zajedno, ali što je previše je previše. Iznimno je važno da si dajete dovoljno prostora i ne pokušavate gušiti jedno drugo. To je također jedan od znakova zdrave i kvalitetne veze.
 
3. Uvijek možeš biti svoja
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako se nikad nisi osjećala kao da te on kritizira ili vrijeđa zbog toga što si svoja, onda je vaš odnos definitivno na pravom putu. S druge strane, ako kraj njega osjećaš potrebu za nošenjem maske, onda to podrazumijeva puno rada na vašem odnosu.
 
4. Provodite dovoljno vremena zajedno
 
Bez obzira koliko ste zaposleni, uvijek nalazite vremena jedno za drugo. Puno parova se raspada, jer dopuštaju raznim stvarima da im stanu na put te zaboravljaju njegovati svoj odnos. Nemojte i vi biti jedan od tih parova.
 
5. Ne osjećate se ugroženo
 
Ti se veseliš njegovim uspjesima, on tvojima te potičete jedno drugo da idete prema naprijed. U normalnoj i zdravoj vezi, partneri se nipošto ne bi trebali osjećati ugroženo zbog međusobnih uspjeha, jer to nije natjecanje. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara