Ženske tajne koje muškarci jako dobro znaju

Ženske tajne koje muškarci jako dobro znaju

Foto:  Blanco

MALE stvari koje tajimo muškarcima ponekad su toliko dobro sakrivene da oni nikada ne bi ni pomislili da nešto skrivamo, ali neke od njih jako dobro znaju, iako se prave da nemaju pojma:

Čuvamo suvenire iz (prošlih) veza


Prva ulaznica za kino, šećer s prve kave na koju smo otišli zajedno ili neki suvenir koji smo ukrale iz njegovog stana: Većina žena voli sačuvati neki oblik sjećanja, a najčešće ih trpamo u kutije u koje ponekad volimo zaviriti i sjetiti se kako nam je bilo lijepo, ili ružno.

Uvijek želimo poklone


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čak i kada kažemo kako se ne morate previše potruditi oko našeg rođendana, očekujemo lijepi poklon. Nije stvar u tome da smo materijalistice, stvar je u tome da želimo znati da su naši dečki razmišljali o našem idealnom poklonu.

Svađamo se prije svađe


Prije nego što uopće započnemo svađu, nekoliko ju puta provježbamo u glavi. Što ćemo reći, koliko ćemo vikati i za što ćemo napasti krivca: Sve to zahtijeva mnogo planiranja, pa se često zabavljamo imaginarnim svađama za vrijeme tuširanja.

Mrzimo vaše najbolje frendice


Možemo reći da nismo ljubomorne, ali u većini slučajeva, nismo baš najsretnije što imate drugu žensku osobu s kojom dijelite sve svoje tajne. Čak i kada joj se smiješimo, tajno smišljamo kako bismo ju udaljili od vas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara