Navike zbog kojih si možda još uvijek solo

Navike zbog kojih si možda još uvijek solo

Foto: River Island

SVE tvoje frendice imaju dečka i čude se kako si ti jedina solo? Čak i one najbolje cure ponekad ostaju same, a ako nisi sigurna zbog čega si solo, možda radiš neku od ovih stvari:

1. Naporna si

Ako ti ljudi često govore da spustiš glas i da se malo primiriš, moguće je da si naporna i u vezi. Ako stalno želiš znati gdje je tvoj dečko i što radi, on bi mogao to shvatiti kao pretjerani interes, a muškarce takvo ponašanje jako plaši.

2. Impulzivna si

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvo napraviš nešto, a onda razmisliš o tome? Cure koje su previše impulzivne vrlo često s vremenom ostaju bez dečka, pogotovo onih koji ne žele previše stresa u vezi. Ponekad je lijepo znati da možeš računati na nekoga, a previše impulzivne osobe ne odgovaraju tom opisu.

3. Nestrpljiva si

Upadanje drugima u riječ, konstantna potreba da sve bude gotovo baš kada ti to želiš i općenito nestrpljivo ponašanje jako odbijaju muškarce. Jedno je kada ne možeš dočekati da se on vrati kući, ali ako ga konstantno nazivaš i ispituješ kada će se pojaviti, previše si nestrpljiva.

4. Kompulzivno pomažeš

Tvoj dečko otvori frižider, a ti već skačeš na noge i nudiš se da skuhaš nešto? Jedno je biti brižna djevojka, ali ako se sa tobom osjeća kao da je u vezi s mamom, htjet će se riješiti tvoje pomoći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara