Okusi hrane otkrivaju tvoj karakter

Foto: Style Magazine
 
VAŠA osobnost direktno je povezana s određenim vrstama hrane. Provjerite kako.
 
U posljednje vrijeme provedena su istraživanja koja su pokazala neke nove poveznice, za koje još dosad nismo znali. Radi se o povezanosti okusnih preferencija i karaktera osoba. 
 
1. Slatko vole vječiti hedonisti, kojima je na prvom mjestu ugoditi samima sebi. Nije da njima drugi nisu bitni, ali sebi su svakako oni sami najbitniji. Opušteni su, ležerni, spontani. Odaju dojam da uvijek imaju vremena za sve, misle da imaju vremena za sve, u konačnici, imaju vremena za ono što je njima bitno, često nauštrb uistinu bitnih stvari u životu.
 
2. Slano vole razumni i uspješni ljudi, koji ne donose nagle odluke u stresnim situacijama. Oni su smireni i staloženi, a odluke donose isključivo po zakonima logike. Od njih nećete doživjeti potpuno neočekivani izljev spontanosti niti ćete doživjeti da će neku odluku donijeti naglo. Oni sve moraju prespavati i o svemu dobro promisliti.
 
3. Ljuto obožavaju temperamentne osobe, koje vole uređenost u svim sferama života. Ovi ljudi obožavani su u društvu, jer je njihova strast u svemu što rade drugima veoma interesantna i privlačna. Puni su entuzijazma i veliki zaljubljenici u život. 
 
4. Gorko vole obzirni ljudi, koji vas ni u kojoj situaciji neće povrijediti. To su osobe na koje možete računati u bilo kojoj situaciji, u bilo koje doba dana ili noći. Uvijek će se truditi poslušati vas i dati vam savjet. Brižni su i iskreni prijatelji koji će uvijek biti uz vas.
 
Izvor: cosmopolitan
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara