Prema muškim kriterijima: Nekoliko osobina savršene cure

Prema muškim kriterijima: Nekoliko osobina savršene cure

Foto: Dsquared

MOŽEŠ li otprilike pogoditi o kojima se radi?

1. Reci što misliš
 
Muškarci vole žene koje iskreno znaju reći što ih muči. Ne vole kad moraju nagađati jesmo li ljute ili ne te otkrivati što su krivo napravili. Rađe bi da im odmah kažemo kad nešto nije u redu.
 
2. Budi mu potpora
 
Baš poput tebe, i on se ima pravo ljutiti, biti umoran ili živčan. Savršena cura ponudit će svoju pomoć u rješavanju problema te ga zatim ostaviti na miru, koliko je potrebno da se takve emocije slegnu. Smatrati takvo njegovo ponašanje napadom na vaš odnos, nikako nije fer.
 
3. Mala iznenađenja
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Muškarci također vole male znakove pažnje, iako se često misli kako takva iznenađenja vole samo žene. To mu najbolje pokazuje koliko ti je stalo, što će i njega potaknuti da bude još bolji prema tebi.
 
4. Zahvalnost
 
On ne može čitati tvoje misli i iako vjerujemo da si itekako zahvalna za stvari koje radi za tebe, on bi to sigurno htio ponekad i čuti. Svatko voli da ga se cijeni, no nisu svi dobri u čitanju takvih znakova. Nemoj ih samo očekivati, već se jasno i glasno zahvali za sve te stvari koje on radi.
 
5. Komplimenti
 
Još jedna stvar za koju se pogrešno misli da ju vole samo žene. Muškarci se vole osjećati poželjno pa su komplimenti obavezni dio svakog odnosa. I to ne mislimo samo na one u vezi njegovog izgleda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara