Prvo zajedničko jutro: Kako se ponašati poslije

Prvo zajedničko jutro: Kako se ponašati poslije

Foto: D&G

PONEKAD se toliko fokusiramo na spoj da zaboravimo razmišljati o jutru poslije. Naravno, važno je pobrinuti se da spoj uopće dovede do buđenja kraj druge osobe. Taj će vam trenutak dati najbolji odgovor na pitanje "kako je prošao spoj". Najgora je situacija kad se probudiš i shvatiš da si napravila pogrešku - onaj sladak i seksi čovjek s kojim si se jučer zabavljala više ne postoji, a jedino što u tom trenu želiš napraviti jest oprati posteljinu i izgubiti sjećanje na čitavu večer. Ako želiš ponoviti postupak sa svojim neodoljivim muškarcem, slijedi ovih nekoliko savjeta:

Loše raspoloženje

Ne bude se svi prpošni, puni energije i spremni za maženje te pokoju šalu, što ne znači da se ne bi trebali potruditi oko izgovaranja cijelih rečenica s pokojim smiješkom na licu. Ne ide li razgovor u željenom smjeru, probajte određeno vrijeme samo ležati zagrljeni. Propadne li i taj plan, pozdravite se uz lijepe želje za daljnju budućnost koja ne uključuje tebe.

Kava/Doručak

Nepisano je pravilo da bi svome gostu ujutro trebala ponuditi kavu, a ako je njegov performans bio ekstra zadovoljavajuć - čovjek vjerojatno zaslužuje i doručak, jer ipak je sinoć potrošio brdo energije i kalorija. Ti si pristojno ponudila, a na njemu je da pristojno prihvati ili odbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuš

Ovdje imaš dvije opcije - tuš s tobom ili bez tebe. Kako god oboma odgovaralo. Ako je protekla noć bila dobra, sigurno će vam ujutro pasti na pamet ponoviti sinoćne radnje, a onda vam je jutarnji tuš neizbježan, plus - dobra je prilika za drugu jutarnju rundu.

Čišćenje

U slučaju da si prespavala kod njega, bilo bi lijepo od tebe kad bi ujutro složila krevet, a šalicu iz koje si pila kavu barem odnijela do sudopera. Muškarci nisu previše vični čišćenju pa mu nemoj dodatno otežavati posao ostavljajući njegov stan u totalnom kaosu jer bi se moglo dogoditi da se nećete vidjeti narednih tjedan dana ili koliko će već biti potrebno da sve zajedno dovede natrag u red.

Pozdrav

Ovaj se dio mora odigrati pažljivo i sa stilom. Osim u slučaju da mu želiš ostaviti novčanicu pokraj uzglavlja i iskrasti se usred noći, ujutro mu daj do znanja da si se lijepo provela zahvaljujući njegovom ugodnom društvu uz pokoju pusu i dogovor za sljedeći spoj. Dakako, ne bi škodilo ni kad bi tijekom dana poslala mail ili poruku kao još jedan znak potvrde da si mislila ono što si rekla prije nego što si odlazila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara