Samo prijatelji? Znakovi da baš i nije zainteresiran za tebe!

Foto: weheartit

ŽENE često čuju ono što žele čuti, pa će tako prijateljski nastrojena poruka vrlo često zvučati romantično, ako nam to odgovara. Lijepo je živjeti u oblaku, ali ponekad je korisnije spustiti se na zemlju i vratiti u realnost. Ovo su znakovi da te gleda samo kao prijateljicu.

Pozvao je i druge ljude
 
Ako želi biti na samo s tobom, potrudit će se da se to i dogodi, a ako ne želi, potrudit će se i za to. Drugim riječima, ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet.

Poruke su prijateljske
 
Ali nikada više od toga. Samo zato što je pristojan, ne znači da mu se sviđaš. Ako je cijelo vrijeme samo i isključivo pristojan i s tobom razgovara kao sa sestrom, to je sve što želi od tebe.
 
Nikada ne počinje prvi
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati? Ako je tako, znači da ti uvijek iniciraš, što znači da on za tim nema potrebu. U prijevodu, nisi mu toliko zanimljiva.

Traži ljubavne savjete od tebe
 
Moguće je da ih traži kako bi vidio što ćeš napraviti, ali u većini slučajeva, muškarac traži savjete od cure koju gleda samo kao frendicu. Znamo da boli, ali što prije shvatiš da je tako, lakše će ti biti.
 
Ne planira te
 
Muškarac koji želi nešto, to i planira. Ako je zainteresiran, potrudit će se i pobrinuti se da si stvarno slobodna kada te želi vidjeti. Ako ti javlja za kavu nekoliko sati prije, znači da te baš i nije planirao.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara