Sorry, ali njemu jednostavno "nije stalo"

Foto: Screenshot YouTube

VJERUJEMO kako se mnoge od vas još dan danas sjećaju scena i monologa iz kultne serije "Seks i grad". Mi smo se sjetili one kojom Burger usred večere mrtvo hladno objašnjava Mirandi zašto joj se frajer nije javio nakon spoja, i to u samo jednoj rečenici– "he's just not that into you".

Većina muškaraca će na kraju spoja reći ono što misle da bi žena htjela čuti. Neki će to što kažu i ostvariti, a mnogi bezobzirno pogaziti. Dakle, po tom pitanju s njima je vrlo jednostavno. Ako te želi ponovno vidjeti – nazvat će.  Na to ga ne trebaju podsjećati tvoje poruke. Ako spoj u njegovoj glavi nije uspio – neće se više javiti ili će se početi ponašati kao majmun, dok sama ne shvatiš da ga ne zanimaš. A upravo je to razdoblje u kojem žene počinju komplicirati stvari izgovorima koje ili same smisle ili s kojima se zadovolje da im bude lakše, poput onog najzastupljenijeg da se nije stigao javiti. Drage naše, muškarci se itekako znaju služiti telefonom i ne postoji niti jedan koji u ovo ludo vrijeme ne pogleda na svoj čitav dan. I da nema para na njemu, ako mu je stalo, posudit će za poziv od frenda ili će kad dođe doma nakon napornog dana na kompjuteru ukucati čarobnu riječ Facebook u tražilicu i dogovoriti drugi izlazak s tobom. Kvaka je samo u tome želi li on to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izuzetak su situacije poput otkaza, smrtnog slučaja i slično. Za sve ostalo ga doista nema smisla opravdavati, posebno ako ste tek na početku. S pravom se tada možeš pitati što bi tek bilo kasnije. Ne kažemo da je ugodno dobiti "košaricu", ali još je gore gubiti vrijeme na onoga koji to ne zaslužuje. Zamisli samo koliko si živaca i truda mogla uštedjeti i što si sve mogla napraviti da si si pravovremeno priznala "da njemu baš i nije stalo".

Među ostalim, mogla si pronaći onog pravog. Muškarca s kojim nećeš doživjeti upropaštene večere s prijateljicama, izlaske s društvom ili da se osjećaš loše zbog konstantnog buljenja u telefon i iščekivanja hoće li se ipak javiti.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara