Valentinovo za solerice: Uživaj u društvu svoje omiljene osobe - same sebe

Valentinovo za solerice: Uživaj u društvu svoje omiljene osobe - same sebe

Foto: Lonely hearts club, Wildfox, WeHeartit

IAKO je totalno isfuran i iskomercijaliziran, ovaj specifičan dan ljubavi ipak ne možemo izbjeći, a i ne možemo reći da nam smeta ako nas se netko sjeti i iznenadi nekom sitnicom, posebno ako je to netko tko nam je jako drag. Iako bismo svaki dan trebali pokazivati jednaku količinu ljubavi svojim voljenima, Valentinovo je idealno da se malo odmaknemo od svakodnevice i učinimo nešto posebno za one koje volimo, a to mogu biti i obične lijepe geste i pažnja koje inače možda ne provodimo svakodnevno.

Najbolji dio u valentinovskoj priči nije rezerviran samo za strastvene ljubavi i parove, već i za ljubav prema obitelji i prijateljima, te svim ljudima koji su nam dragi. Zato ako si ove godine solerica i nemaš nikoga pored sebe, ne znači da ćeš se okružiti papirnatim maramicama i tužnim filmovima i jadikovati nad svojom sudbinom, nego preuzmi stvar u svoje ruke i uživaj u tom danu više nego što bi uživala da si u vezi.

Čokolada


Na ovo Valentinovo kupi sve svoje omiljene čokoladice i slobodno ih pojedi u neograničenim količinama bez grižnje savjesti. Čokolada potiče dobro raspoloženje, a tamna čokolada štiti zdravlje srca i kardiovaskularnog sustava.

Izlazak

Iako Valentinovo ove godine pada na četvrtak, neka te to ne sprječava da se ludo zabaviš. Okupi sve zainteresirane prijateljice i organizirajte izlazak iz snova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shopping

Najbolji lijek za sve ženske probleme dokazano je shopping. Zato "ukradi" malo od svoje ušteđevine koje čuvaš za "crne dane" i nagradi se nečim što si već dugo želiš, bio to parfem ili neka haljina, neka to bude nešto što će te posebno razveseliti, a na ruku ti svakako idu i valentinovska sniženja.Kino


Već dugo želiš pogledati neki dobri film, a da nije isfurana dosadna romantična komedija? Vrijeme je da svog prijatelja s kojim se dogovaraš za kavu već sto godina izvedeš na ludo kinematografsko putovanje s najvećim paketom kokica i od srca se nasmiješ najzabavnijem filmu i druženju ikad.Nova frizura


Ako već neko vrijeme razmišljaš o malom osvježenju za svoju kosu, odvaži se i napravi te pramenove, odreži šiške, skrati vrhove više nego inače. Promjene su uvijek dobrodošle, a i super ćeš se osjećati kad u ogledalu pogledaš malo drugačiju sebe. Kako god, neka Valentinovo bude dan na koji ćeš se osjećati stvarno posebno.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara