Zanosna kolekcija inspirirana barokom: Pogledajte novu kampanju branda Larie

Foto: Jazz Saletović

SVOJU novu kolekciju inspiriranu barokom, zagrebačka će dizajnerica Marina Lacković predstaviti na nadolazećem Fashion Weeku.

Ususret reviji na tom modnom događanju koje će se održati u Hypo centru od 7.-9. svibnja 2014., mlada dizajnerica predstavila je i modnu kampanju za koju je zaslužan fotograf Jazz Saletović s asistentima Viktorijom Novak i Darijem Topićem, dok je glavnu ulogu preuzela lijepa Luna Valas.Više o kolekciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 Inspirirana barokom, ali i modernim kostimiranim filmovima poput "Ljubavnica Venecije" i "Opasne veze nastala je pomalo mračna, ali vrlo ženstvena kolekcija u kojoj dominiraju tamno ljubičasta, zlatna, ledeno bijela i crna boja. Materijali koje je Marina koristila su američki saten i makrame i vezena čipka. Američki saten ima stilizirane cvjetove pa itekako podsjeća na bogata barokna izdanja. Posebna se pažnja posvećuje ručno izrađenim haljinama s cvjetnim motivima načinjenim od tila, perlica i cirkona, za čiju je izradu trebalo i do 30 sati predanog rada. Kroz kolekciju se povlače TAXI krojevi, siluete gdje su naglašena ramena, zatim struk, zvonoliki krojevi te krojevi koji prate liniju tijela. Marina smatra da žena može biti podjednako elegantna i ženstvena u odijelu kao i u haljini što se vidi i na modelima koje će prikazati na FWZ-u.Više o dizajnerici:

Nakon škole Primijenjene umjetnosti, Tekstilno-tehnološkog fakulteta i talijanske škole Callegari, Marinina nit vodilja i rečenica kojom se njen modni brend Larie želi voditi je "Želim da ljudi imaju velika očekivanja od mene jer smatram da mogu oduševiti" pa se prema sudeći, čini kako je ovo tek jedan divan modni početak.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara