Ženski uleti koje frajeri ne podnose

Ženski uleti koje frajeri ne podnose

Foto: Triton

MUŠKARCI obožavaju žene koji se usude napraviti prvi korak, ali to ne znači da će biti
zadovoljni sa bilo kakvim uletom. Kao i žene, i muškarci su izbirljivi kada su uleti u pitanju, pa je tako preporučljivo da ne radiš ove stvari:

Očajni ulet

Ako tip ne reagira, prepoznaj signale i kreni dalje, nikako se nemoj zadržavati tamo u nadi da će se ipak predomisliti nakon nekoliko pića. Muškarci jako dobro prepoznaju očajnu ženu, a takav ulet nikada nije preporučljiv.

Vulgarnost


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Seksi cura može biti privlačna čak i ako je sasvim pristojna, no mnoge cure odluče preskočiti pristojni dio i odmah se bacaju na vulgarne ulete. Iako u filmovima pale, u stvarnosti samo tjeraju muškarce dalje od tebe.

Nasilje


Možda zvuči čudno, ali većina muškaraca ne želi biti odvučena za ruku ili prisiljena na bilo što. Kasnije, kada se bolje upoznate možda i da, ali za prvi kontakt, nasilje nikako nije dobra opcija.

Pijani ulet


Pijani muškarci rijetko su kada simpatični, a pijane žene još manje. Znamo da većini nas treba mali poticaj da bismo se uopće usudile prići tipu, ali postoji velika razlika između cure koja je malo popila i one koja jedva stoji na nogama.
koliko god se odvažnim i seksi ono činilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara