Bizarna ideja: Obožavatelji sada mogu kupiti kosu Marilyn Monroe

Bizarna ideja: Obožavatelji sada mogu kupiti kosu Marilyn Monroe

Foto: Tumblr, Giphy

AMERIČKA suvenirnica Julien’s Auctions, u kojoj se nalaze predmeti koje su posjedovale brojne zvijezde najavila je aukciju stvari vezanih uz Marilyn Monroe.

Slavna glumica, koja je živjela od 1926. do 1962. godine i dan danas je neprežaljena modna ikona pa popularna suvenirnica očekuje da će obožavatelji i kolekcionari navaliti kako bi uspjeli kupiti dio iz kolekcije stvari te filmske dive.Na prodaju su postavljeni komadi poput crne šljokaste haljine koju je nosila u filmu "Neki to vole vruće", raskošna haljina kuće Lanvin koju je privatno nosila, dijamantni sat, kutijica ruža za usne marke Revlon, nagrade koje je primila,  neki dokumenti koje je potpisala i 8 cigareta Philip Morris.

Među bizarnim stvarima koji se nalaze na aukciji nalaze se prazna bočica lijekova protiv bolova koje je dobivala na recept te uvojak njezine kose, piše Allure.Iz suvenirnice kažu kako uvojak kose može kupiti obožavatelj koji želi napraviti lutku Marilyn Monroe ili, na primjer, netko tko želi uvojak ove slavne ljepotice držati pod jastukom...Nemamo komentara.

Artikli se prodaju po cijenama od 3 000 dolara do 600 tisuća dolara, a početna cijena za uvojak kose je 8 000 dolara.

Sve je to showbiznis!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara