Četiri životne situacije nakon kojih svaka žena postane još ljepša

Četiri životne situacije nakon kojih svaka žena postane još ljepša
Foto: Instagram

PRIJE otprilike dvije godine britanski znanstvenici su proveli istraživanje o ženskoj ljepoti te je tada čak 70 posto ispitanih muškaraca izjavilo kako im je kod žena najprivlačnije - samopouzdanje. Ni vitka linija, nos, oči ili pak stražnjica nisu toliko presudni koliko njeno mišljenje o samoj sebi. 

No samopouzdanje se najčešće gradi godinama. Nakon što prerastete tinejdžersku fazu i nesigurnost, ali i nakon što prođete određene životne situacije koje vas nauče da se ne opterećujete nebitnim stvarima.

Evo nakon kojih životnih situacija ženama najčešće poraste samopouzdanje i promijene sliku o svome tijelu:

1. Rođenje djeteta

Iako upravo u ovom periodu žene dožive najveće promjene i tek tad shvate da ponekad ne mogu imati kontrolu nad svojim tijelom (što može biti deprimirajuće), rođenje djeteta zaslužno je za poseban "sjaj" zbog kojeg žene postaju nevjerojatno privlačne.

2. Ljubavni brodolom

Ok, vjerojatno niste najprivlačniji ako vas ljubavni brodolom "natjera" da dane provodite ležeći na kauču i družeći se s najvećom kutijom sladoleda koju ste pronašli u kvartovskoj trgovini, ali nakon što se oporavite od prvobitnog šoka i shvatite da je vrijeme da se trgnete - vjerojatno ćete postati svjesni i svoje ljepote.

3. Zaljubljenost

Kada se zaljubite preko ušiju vjerojatno ćete ulagati poseban trud i u svoj izgled. Takvo ponašanje dolazi gotovo prirodno zbog želje da i drugima budemo privlačni. Ne kaže se bez veze da je voljena žena najljepša žena na svijetu.

4. Ostvarivanje ciljeva

Bilo da je vaš cilj bio završetak fakulteta, dobivanje novog posla ili proputovanje Europom, nakon što ga ostvarite osjetit ćete kako vašim tijelom struji lavina samopouzdanja, a to će primijetiti i svi oko vas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara