Kako što duže zadržati preplanuli ten?

Kako što duže zadržati preplanuli ten?

Foto: Instagram 

POSTOJI tih nekoliko malih trikova...
 
Ljeto je napokon tu, a krenula je i sezona godišnjih odmora, ali i provođenja vikenda na moru ili na bazenima, samo kako bi se pobjeglo iz užarenog grada. Iako se ne vole baš sve žene sunčati, većina ih obožava tamniju kožu jer se tako osjećaju ljepše i samopouzdanije pa nije ni čudo što preplanulost žele zadržati što je dulje moguće.
 
No, znate li kako to postići? Ako je odgovor "ne", mi vam danas otkrivamo sve tajne.
 
1. Pripremite kožu za sunčanje
 
Ključ dugotrajne preplanulosti leži u kvalitetnoj pripremi kože, prije nego uopće stignete na plažu. Prvo što vam treba jest dobar piling koji će ukloniti mrtve stanice i učiniti vašu kožu zdravijom.
 
2. Ostanite hidratizirani
 
Ako je vaša koža pravilno hidratizirana, vaš preplanuli ten bit će postojaniji, poručuju stručnjaci, zato ne zaboravite piti dovoljno vode.
 
3. Što nježniji piling
 
Zapamtite sljedeće: oštri pilinzi bit će previše hrapavi za kožu te ju mogu oštetiti, pa birajte one nježne koje ćete raditi 1-2 puta tjedno, kako bi vaš ten sporije, ali i ravnomjernije blijedio.
 
4. Izbjegavajte tople kupke
 
Ako ne možete zamisliti tuširanje u mlakoj vodi, umjesto namakanja u toplim kupkama, odaberite topli tuš, te pokušajte sušiti kožu na što prirodniji način, umjesto da ju trljate ručnikom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara