Najčešće pogreške koje biste trebale izbjegavati na prvom spoju

Najčešće pogreške koje biste trebale izbjegavati na prvom spoju
Foto: Instagram

IAKO se možda ne nalazite sa srodnom dušom, postoje određene pogreške na koje biste trebale pripaziti prilikom odlaska na prvi spoj. Ovo su najčešće među njima. 

Očekujete da on plati račun

Iako je to skroz ok i vrlo gospodski, nemojte to odmah pretpostavljati. Ponudite se da podijelite račun, budite kul. 

Pričate samo o sebi

Možda nervoza ima svoje prste u tome, ali pokušajte se opustiti i dopustite i njemu da vam kaže nešto o sebi. Zadržite se na nekim lakšim temama i poslušajte što vam vaš potencijalni partner ima za reći.

Spominjete bivšeg

Ni u dobrom ni u lošem svjetlu nemojte se doticati bivših ljubavi. S razlogom se nalaze u vašoj prošlosti pa neka tamo i ostanu. 

Neprestano ste na mobitelu

Time ćete mu instantno poručiti: "Nisam zainteresirana, imam osjećaj kao da sat ide unatrag i jedva čekam ići kući." Čak i ako niste na spoju iz snova, iz poštovanja nemojte visjeti na mobitelu i pokušajte održati razgovor koliko toliko dinamičnim.

Prelazite granicu

Možda vam se čini kako se poznajete čitav život, ali ipak biste trebale ostati dama. Budite misteriozne i ne dopuštajte mu previše. Iako se osjećate kao da ga poznajete, možda je ipak riječ o "vuku u janjećoj koži". 

Previše ispitujete

Nemojte zadirati u intimu i osjetljive teme. Ipak ste vi još uvijek samo poznanici koji nisu na stupnju povjerenja na kojem je ugodno pričati o privatnim problemima. 

Ponašate se poput ledene kraljice

Iako je misterioznost poželjna, nemojte igrati igrice. Ignoriranje i lažna nezainteresiranost neće vas dovesti na put na kojem želite biti s njim. 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara