Osam načina vođenja ljubavi koje svi parovi moraju isprobati

Osam načina vođenja ljubavi koje svi parovi moraju isprobati
Foto: Instagram

KADA je u pitanju intimni život, većina parova se drži provjerenih stvari s tek povremenim izletima u isprobavanje novih poza. Iako vam se možda čini kao da u svom životu niste isprobali više od dvije-tri vrste seksa, ako ste u dugoj vezi, velike su šanse da ste već doživjeli svih osam vrsta koje većina parova isproba.

Ako očekujete spektakularne poze Kama Sutre - ne morate čitati dalje. No to ne znači da je bilo što na ovom popisu dosadno.

1. Romantični seks

Duga predigra, puno nježnosti, svijeće i romantična glazba glavna su obilježja ovakvih intimnih trenutaka.

2. Seks na brzaka

Prati ga velika doza adrenalina, a događa se u trenucima kada se potpuno prepustite strastima. Iako traje tek nekoliko minuta, može biti spektakularan.

3. Seks na zabranjenom mjestu

Plaža, šumarak ili automobil parkiran na osami omiljene su destinacije za mnoge parove koji još uvijek nemaju vlastito ljubavno gnijezdo. Iako bi vam moglo biti neudobno, vjerojatno ćete ga u budućnosti poželjeti opet prakticirati. Obožavat ćete dozu adrenalina koja dolazi u paketu sa seksom na zabranjenom mjestu.

4. Pomirbeni seks

Iako rijetki vole svađanje, većina uživa u vođenju ljubavi koje služi kao stavljanje točke na "i" vašem pomirenju. On može biti strastven kao i seks na samom početku vaše veze.

5. Vođenje ljubavi u hotelu

Novi prostor može biti izrazito stimulirajući te donosi novu dozu seksualnog uzbuđenja pa se takvo vođenje ljubavi dugo pamti.

6. Jutarnji seks

Nema boljeg osjećaja nego kad vas probude nježni ili pak strastveni dodiri koji jamče akciju pod plahtama.

7. Seks pod tušem

Zajedničko kupanje ima posebne čari iako vjerojatno neće izgledati baš onako kako ste vidjeli na filmovima.

8. Vođenje ljubavi u tišini

Možda se čini dosadno, ali prepuštanje strastima u trenucima kada ne smijete ispustiti ni glasa jer se u drugoj prostoriji nalaze gosti može biti spektakularno.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara