Pet hit trendova iz prošle godine koji će uvijek biti u modi

Pet hit trendova iz prošle godine koji će uvijek biti u modi
Foto: Instagram

AKO planirate veliko novogodišnje čišćenje, to sigurno uključuje i bacanje odjeće koju ne nosite.

No iako znamo da je teško u ormaru gledati komade koje gotovo nikad niste odjenule, to nije nužno kriterij za njihovo bacanje. A kako ne biste žalili za nečim što ste bacile, pročitajte kojih pet trendova iz 2018. će uvijek biti u modi, i njih definitivno ostavite u ormaru:

Karirani sako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fiona Zanetti (@fionazanetti)

Klasični sivi karirani sako jedan je od najsvestranijih komada koje možete imati u ormaru i nešto za čim ćete sigurno žaliti ako ga bacite.

Personalizirani nakit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rachel Zeilic (@rachelzeilic)

Komad nakita na koji je ugravirano vaše ime ili inicijali nešto je što će uvijek biti u modi i sigurno će kroz nekoliko godina opet biti veliki hit.

Svilena suknja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lorna (@lornaluxe)

Takozvane slip suknje obilježile su ljeto 2018. godine te su svoju modnu dominaciju nastavile i preko jeseni i zime. A iako su hit trenutno, nikad neće izaći iz mode i uvijek će vam jamčiti eleganciju.

Hit dizajnerska torbica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Ovo vrijedi za sve dizajnerske torbice, ne samo za legendarni Diorov model Saddle koji se ove godine vratio u modu. Ako ste jednom u životu uspjele uštedjeti za torbicu s potpisom neke poznate dizajnerske kuće koja je u to vrijeme bila hit, čuvajte je zauvijek. Prošlost je pokazala da se takvi modeli uvijek vraćaju u modu i vjerujemo da će dizajneri nastaviti koristiti taj trik.

Visoke kožne čizme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Bez obzira na brojne trendove koji se pojavljuju svake zime, čim se temperature spuste ispod nule i najveće trendseterice posežu za svojim dobrim starim visokim kožnim čizmama koje jamče toplinu, ali i chic izgled.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara