Šest modnih pravila žena koje uvijek izgledaju glamurozno

Šest modnih pravila žena koje uvijek izgledaju glamurozno
Foto: Instagram

BUNDE od lažnog krzna i šljokičaste cipele možda izgledaju raskošno, no biti glamurozan znači puno više od praćenja posljednjih trendova. 

Proučili smo modne navike nekoliko žena koje uvijek zrače glamurom i otkrili što ih to čini drugačijima od ostalih:

Vole dramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Iako se drže modnih klasika, outfite vole popuniti dramatičnim, upečatljivim komadima poput šljokica ili raskošnih volana. One i po danu nose komade koji su tipično večernji, ali ih uklapaju tako da izgleda kao da se uopće nisu trudile.

Znaju kada je manje više

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daria Kostromitina (@dashakos)

Upečatljivi komadi siguran su mamac za poglede, no to ne znači i da uvijek jamče i glamur. Pravi junaci vaše garderobe su basic komadi koji bi i trebali prevladavati u svim vašim kombinacijama uz jedan ili maksimalno dva upečatljiva detalja. 

Paze na sve detalje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Ni vaš najelegantniji outfit neće imati željeni efekt ako su vam nokti ili kosa neuredni. Glamurozne žene znaju da su manikura i savršeno isfenirana kosa detalji koji čine vidljivu razliku u vašem izgledu, ali i u tome kako se osjećate.

Drže se jedne boje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts)

Crna od glave do pete uvijek sa sobom donosi dašak glamura, no isto vrijedi i za neke druge boje. Crvena će vam sigurno osigurati sve poglede, no ako preferirate eleganciju, birajte nježne, blijede nijanse, pa čak i bijelu.

Svjesne su moći upečatljivog nakita

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes)

Velike naušnice ili raskošna ogrlica siguran su recept za podizanje svakog outfita i mamac za poglede. Zaboravite na suptilan, neprimjetan nakit i držite se samo upečatljivih komada za instant glamurozan izgled.

Znaju u što se isplati uložiti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli XENIA ADONTS (@xeniaadonts)

Glamurozne žene vole dizajnerske komade, no njih nećete vidjeti u trendi Gucci tenisicama ili Yeezy hoodici. One svoj novac ulažu u dizajnerske klasike, poput Chanel torbice ili Louboutin štikli, koje nikada neće izaći iz mode, a uvijek će mamiti poglede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara