Planeri vjenčanja otkrivaju 3 znaka da brak neće potrajati

Planeri vjenčanja otkrivaju 3 znaka da brak neće potrajati

Foto: Instagram

STATISTIKE kažu da čak 50 posto brakova završava razvodom, a većina razvedenih parova zna i točan trenutak kad im je postalo jasno da je braku došao kraj. Međutim, planeri vjenčanja kažu da je za neke parove jasno da će se razvesti i prije nego što su se vjenčali, a ovo su znakovi koji bi na to trebali ukazivati:

Par se napije već prije vjenčanja

Svadba bez alkohola za većinu ni nije svadba, ali ako je vjerovati planerima vjenčanja, količina alkohola koju mladenci konzumiraju tijekom večeri može ukazivati na to koliko će brak potrajati. Ako se jako napiju, to je znak da nešto vjerojatno ne valja - ako se napiju i prije samog vjenčanja, stvar je još ozbiljnija.

Jedan partner sramoti drugog

Svadbe su poprilično opuštene, no ponekad se ta opuštenost pretvori u nelagodu. Ako jedan partner ima osjećaj da ga drugi sramoti, to je jasan pokazatelj da osramoćena osoba više brine o dojmu koji ostavlja na druge, a manje o tome da je njen partner sretan.

Bivši je negdje u blizini

Bivši na svadbi u većini slučajeva izaziva nelagodu kod barem jedne osobe, čak i ako ona to ne pokazuje. Prisutnost nekog iz prošle veze može uzrokovati probleme na samoj svadbi, a ako se to ne dogodi, uvijek stoji negdje u podsvjesti kao povod za svađu.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz ljubav, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubav.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara