Prvi imamo naslovnicu: Novi roman autorice popularne "Šopingholičarke" uskoro je u prodaji

Prvi imamo naslovnicu: Novi roman autorice popularne "Šopingholičarke" uskoro je u prodaji

Foto: Screenshot Youtube, Promo

MNOGI od nas odrasli su na zdravom štivu odličnih chick-lit romana i serija.

"Seks i grad" ni nakon nekoliko desetljeća ne izlazi iz mode, a slična je situacija i s genijalnim serijalom "Šopingholičarka", Sophie Kinselle. Iako su se vremena drastično promijenila te svoju kupovinu obavljamo i preko interneta (sve više i više, hvala bogu na ASOSU!), teško je zamijeniti onaj osjećaj adrenalina koji se stvara provlačenjem već prilično izlizane kartice kroz blagajnu.Najnoviji roman autorice uskoro je u knjižarama, a mi smo prvi dobili priliku objaviti naslovnu stranicu. Osim toga, evo i prvog javnog opisa knjige, a koji nam je svakako otvorio apetit za čitanjem. Čini se da protagonistkinja romana "Moj ne tako savršeni život" nikako ne odustaje od savršenstva. Poznato, zar ne? No hoće li joj to pomoći da bude sretnija? Ili će morati malo olabaviti kako bi uživala u životu? Ovo je roman za svaku modernu ženu.

"Katie Brenner ima savršen život: živi u stanu u Londonu, radi na fenomenalnom poslu i sve to se vidi na njenom Instagram profilu.

OK, ona zapravo unajmljuje malu sobu u kojoj nema mjesta za svoju odjeću, putuje satima do svog radnog mjesta niže administratorice i život koji objavljuje na Instagramu zapravo nije njezin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, jednoga dana sigurno će živjeti takav život, zar ne?Međutim, kad joj njena megauspješna šefica Demeter uruči otkaz, svi Katieni snovi padaju u vodu pa je primorana vratiti se kući u Somerset gdje pomaže svome ocu da pokrene novi posao glampinga na njihovoj farmi.

Kad Demeter i njena obitelj rezerviraju odmor na farmi, Katie vidi svoju priliku. Hoće li se osvetiti ženi koja joj je uništila snove ili pokušati dobiti natrag svoj posao? I ima li Demeter- žena koja ima sve - doista tako savršeni život? Možda njih dvije imaju više toga zajedničkog nego što se na prvi pogled čini.
I što je zapravo loše u ne tako savršenom životu?"

Knjiga je u prodaji za desetak dana, a mi ju jedva čekamo!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara