Tko se sve zabavljao na čarobnoj ljetnoj večeri u Vidikovcu?

Tko se sve zabavljao na čarobnoj ljetnoj večeri u Vidikovcu?

Foto: Sarah & Ino, Instagram

PEDESET suradnika, ambasadora i prijatelja uživalo na ljetnoj večeri poznatog dizajnera Ivana Alduka.
 
Nakon što je prošlog prosinca organizirao božićnu večeru u samom srcu Zagreba, u toploj atmosferi jednog zagrebačkog hotela, s nestrpljenjem se čekala nova večera Ivana Alduka, koje polako, ali sigurno postaju posebno društevno događanje, na koje se s velikim veseljem rado odazovu svi njegovi suradnici, ambasadori i prijatelji brenda. Druženja na kojima se slave privatni i poslovni odnosi, projekti te zajednički uspjesi, idealni su događaji na kojima svi uzvanici istinski uživaju.
 
 

Objavu dijeli Index Rouge (@indexrouge)

 
 
 
 
Prekrasni Vidikovac u srcu parka Maksimir bio je idealna kulisa sinoćnje ljetne, modne večere koja će svim uzvanicima zasigurno ostatati u lijepom sijećanju. Replike prvih modela automobila, koji su motorizirali svijet su dovezli goste u Vidikovac, čime je počelo intimno i ugodno druženje, koje je završilo tek kasno u noći. Čaroban ambijent u ljetnu večer je poslužio kao savršena kulisa za posebnu Alduk večer, gdje se istinski uživalo u biranim pićima i jelima.
 
 
 
Ivan Alduk, uz svoje ready-to-wear i bridal kolekcije, ovakvim posebnim projektima ispisuje upečatljive stranice svoje karijere i brenda, nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu uvijek drugačija, ali opet tako prepoznatljiva. Upravo takve bile su i njegove ambasadorice u haljinama s njegovim potpisom – pjevačice Lea Mijatović, Lara Antić i Pamela Ramljak te glumica Kristina Krepela. 
 
 
 
Večer je posebno uljepšala Lara Antić iz benda Bang Bang, koja je svojom izvedbom dodatno uljepšala snažna sjećanja na ugodno ljetno druženje.
 
 
 
"Pred sam odlazak na godišnje odmore i nakon projektima popunjenog prvog djela ove lijepe godine, bilo je izvrsno sve suradnike, prijatelje i ambasadore vidjeti na jednom mjestu. Izvrsna atmosfera, ukusna hrana i ova posebna lokacija uz divne komplimente uzvanika su sasvim dobar poticaj da ovakvih druženja bude i više", izjavio je Ivan.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara