U životima ovih horoskopskih znakova nema mjesta za dramu

U životima ovih horoskopskih znakova nema mjesta za dramu
Foto: 123RF

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ONI sve rješavaju na miran i staložen način.

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka svakoj situaciji pristupaju na miran način i traže način da sve riješe bez konflikta. 

U životima ova tri horoskopska znaka nema mjesta za dramu. 

Vaga

Vage preziru sukobe i stoga uvijek pronalaze prijateljski način za riješiti problem. One se svađaju samo ako im netko dira u obitelj i druge ljude koje vole. Uvijek se vole staviti u tuđe cipele i sagledati situaciju iz svih kuteva prije nego što se počnu prepirati.

Vodenjak

Vodenjaci mrze dramatičnost jer je smatraju odlikom nesigurnih i nervoznih ljudi. Oni su vrlo oprezni i gledaju svoja posla jer ih tuđi životi zapravo ne zanimaju. Oni su posvećeni svojem osobnom napretku i ne odustaju ni kada naiđu na neke prepreke. 

Jarac

Jarčevi su toliko fokusirani na ciljeve koje žele ostvariti da uopće ne razmišljaju o drami. Njima dramatičnost predstavlja veliku tjeskobu i drže se što je dalje moguće od nje. Vrlo su praktični i dovoljno mudri da svoj nos ne zabadaju u tuđe stvari. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara