Afera viza: Sušić prekrižio Zukanovića nakon napad na savez!

Foto: Facebook

BRANIČ Genta Ervin Zukanović prekrižen je s popisa reprezentativaca Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo, epilog je to situacije koja je započela njegovim nedobivanjem vize za SAD, gdje se Zmajevi nalaze na drugom dijelu priprema.

Zukanović je potom rekao kako je Nogometni savez BiH odgovaran za to što on nije dobio vizu, mada zasad nisu poznati razlozi toga, a iako je izbornik Sušić prvotno rekao da računa na ovog igrača, poslije spomenute izjave se predomislio i prekrižio ga.
 
"Nakon što se saznalo za probleme oko izdavanja vize, izbornik Safet Sušić je rekao da računa na Zukanovića i da će ga pozvati na Svjetsko prvenstvo u Brazil bez obzira da li će moći putovati u SAD. Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neuvjerljivih naknadnih izjava, te nakon konzultacija sa stručnim stožerom i igračima, izbornik Sušić neće računati na Zukanovića za Mundial u Brazilu", piše u priopćenju Nogometnog saveza BiH.
 
Sam igrač je iznenađen ovakvim raspletom situacije. "Šokiran sam zaista, ne znam što da kažem. Glupo je sada bilo što pričati", poručio je nakon što mu je javljeno da ne mora dolaziti niti u Brazil.
 
"Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat", zaključio je na kraju i primirio strasti uoči prvog nastupa nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na velikom natjecanju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara