BBB i Funcuti skupljaju pomoć za Slavoniju, Torcida šalje autobus

BBB i Funcuti skupljaju pomoć za Slavoniju, Torcida šalje autobus

Foto: Facebook

KLUB navijača Hajduka Torcida uključio se u akciju za pomoć poplavama pogođenim područjima u Slavoniji. Splićani su organizirali autobus kojim će večeras za Slavoniju poslati donacije, a ima i onih koji žele pomoći na licu mjesta.

"KN TORCIDA organizira bus za Slavoniju! Bus kreće večeras (ponedjeljak) u 22:00. Bus se vraća iz Slavonije najkasnije u srijedu ujutro. Autoprijevoznik nam je izašao u susret, cijena putovanja je 150kn. Zvalo nas je dosta ljudi koji ne mogu ići, a žele pomoći. U KN Torcida biti će kutija za donacije. Skupljeni novac ćemo večeras zbrojiti i dati ljudima koji idu u Slavoniju. Nemojte zvati na telefon nego dođite do popodne i uplatite novac za putovanje!", stoji u priopćenju Torcide.

Poziv svojim članovima, ali i svima ostalima, uputili su i navijači Dinama okupljeni oko inicijative Zajedno za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas i sutra KN u Zvonimirovoj 24, bit će otvoren cijeli dan, zbog prikupljanja pomoći za područja stradala od poplava u Slavoniji. Dakle sva nekvarljiva hrana, higijenske potrpštine, odjeća, dječja hrana ...razmišljajte proaktivno, pomognimo Slavoniji. Sva prikupljena sredstva bit će dostavljena crvenom križu. Pratite danas obavijesti na našoj stranici, ako bude kakvih hitnih potreba i izmjena obavijestit ćemo vas. Također usput kad već budete u KN, popijte piće, dva...u korist stakala koja su pod okriljem noći popucala sama od sebe. Dakle svi u Zvonimirovu, podijelite ovu obavijest, odazovite se pozivu za našu Slavoniju".

"Funcuti za Slavoniju!"

I šibenski Funcuti su pozvali na akciju:

"Svjedoci smo teške katastrofe koja je pogodila našu zemlju na koju nitko ne smije ostati ravnodušan, stoga pozivamo Šibenčane da se odazovu organiziranom prikupljanju pomoći u organizaciji udruge navijača "Šibenski Funcuti"  večeras 19. svibnja i sutra 20. svibnja od 18 - 21 h ispred prostorija Udruge na Baldekinu. Prikupljamo hranu,  odjeću te higijenske potrepštine. Pokažimo solidarnost, zajedništvo i velicinu navijačkoga srca i pomozimo našim Slavoncima. Dokažimo još jednom kako Sibenik diše".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara