Bivši izbornik kritičan: Ovo se nije smjelo dogoditi! Zbog Iličevića smo imali igrača manje

Bivši izbornik kritičan: Ovo se nije smjelo dogoditi! Zbog Iličevića smo imali igrača manje

 Foto: Getty images / Guliver image 

NIKO KOVAČ nije mogao promijeniti puno u igri Hrvatske u kratko vrijeme, no za sinoćnju je predstavu ipak dobio mnogo kritika. Među zabrinutim kritičarima je i bivši izbornik Otto Barić koji nije bio zadovoljan rezultatom i igrom Hrvatske u Reykjaviku.

Barić na početku ističe da Kovač ima njegovu punu podršku te je uvjeren da će u utorak zaigrati puno bolja Hrvatska. No, mora dodati primjedbu na Kovačev eksperiment s Iličevićem.

''To je utakmica u kojoj moraju igrati iskusni, borbeni i čvrsti igrači. Igrač kao Iličević može biti podložan atmosferi, ipak je on iznenađenje i može se dogoditi da odigra slabije kao što je Iličević i odigrao. To je za nas bio minus jer ga u prvom poluvremenu nismo ni imali'', rekao je Barić, iako oprezan u svojoj kritici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim da ispadne da rušim atmosferu. Kovač mora postaviti momčad koja će u utorak biti odlična na svim pozicijama. Imali smo laganu utakmicu, igrača više i ovo se nije smjelo dogoditi'', poručio je 'herr Otto' i osvrnuo se na zanimljiv komentar Darija Srne, da bi Hrvatska bolje reagirala da nije imala igrača više.

''Smiješno reći da je lakše igrati protiv 11 nego protiv 10. To je naprosto smiješno''

''No, ne želim previše komentirati jer odmah ispadne da nešto želim. Ne radi se o tome. Mi moramo sada dobiti utakmicu i tko god nešto pametno može reći treba ga poslušati. Ne treba to uvijek i napraviti, ali poslušati savjet, svakako'', upozorio je Barić.

>>> OPŠIRNIJE o pripremama za uzvrat s Islandom na Indexovoj temi 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara