Čilić: Izgledi za moj nastup protiv Srbije su minimalni

Čilić: Izgledi za moj nastup protiv Srbije su minimalni

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARIN ČILIĆ otkazao je nastup na Zagreb Indoorsu, još uvijek se bori s ozljedom zbog koje propustio i prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open.
 
Prema posljednjim informacijama, vrlo je upitan i njegov nastup u susretu Davis Cupa protiv Srbije u Valjevu, koji je na rasporedu od 6. do 8. ožujka.
 
"Izgledi su minimalni, moj nastup je pod velikim upitnikom. Otkazao sam i Rotterdam i Delray Beach koji počinje 16. veljače. Do Davis Cupa će proći dva i pol mjeseca kako nisam igrao tenis. Bilo bi mi dosta teško i stresno nakon tolike pauze, sa samo dva tjedna treniranja, igrati mečeve u pet setova", rekao je Marin Čilić prilikom ždrijeba Zagreb Indoorsa.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nadao se bržem oporavku, priznaje da se zaželio tenisa: "Dani mi presporo prolaze, bavim se samo aktivnostima vezanim uz noge i donji dio tijela. Posljednji pregled pokazao je napredak u oporavku ruke, ali još uvijek nije za igranje."
 
I dalje smatra da ozljedu nije pogoršalo sudjelovanje na revijalnim turnirima u sklopu Azijske teniske lige. "Pogriješio sam što prije i nakon Mastersa nisam shvaćao ozbiljnost ozljede i da će mi oporavak biti problematičan. Računao sam da će mi tri do četiri tjedna odmora biti dovoljna", njegovo je mišljenje.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara