Dinamo proslavio "drugi imendan" s navijačima veteranima

Dinamo proslavio "drugi imendan" s navijačima veteranima

Foto: gnk dinamo

ČELNICI kluba, stručni stožer i cijela prva momčad Dinama, u Udruzi veterana BBB družili su se s navijačima povodom proslave dana povratka imena klubu .

"Vi ste igrači Dinama, imate privilegiju nositi sveti grb na dresu, a dres koji nosite ne poznaje strah; nikada nije poznavao taj osjećaj nego samo ponos, prkos i purgerski štih. Nađite u ovom druženju motiv, inspiraciju i energiju kako biste ne samo odradili utakmice pred nama nego ih odigrali sa srcem" prenosi službena Dinamova stranica nadahnute riječi izvršnog predsjednika tijekom posjete Veteranima.

Pjesma i oduševljenje dočekali su igrače Dinama dok su izlazili iz službenog autobusa i krenuli prema prostoru gdje ih je tek čekala prava zabava. Članovi Udruge veterana BBB zaista su se potrudili, a uvodni filmić koji su pustili bio je poseban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krasan video uradak o prošlosti Zagreba i Dinama uz legendarnog Dragu Diklića i "Zagreb je najljepši grad"; bilo je prekrasno gledati povijesne pobjede Dinama protiv Partizana, Zvezde i ostalih, povratak imena Dinamo pa sve do Lige prvaka. Očekivano, emotivan video potaknuo je izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića da se u ime kluba zahvali:

"Jako nam je drago što smo večeras ovdje i hvala svima na prekrasnoj dobrodošlici. Ovi ljudi koje vidite oko sebe su oni koji su uvijek bili uz Dinamo. Bili su uz klub kada je to bilo jako teško i kada je javno voljeti Dinamo bilo jako opasno. Pratili su Dinamo po cijeloj bivšoj državi, po svim stadionima i zbog svoje ljubavi prema klubu trpjeli svašta."

Ekipa se na zabavi punoj muzike, pjesme i dobrog raspoloženja zadržala otprilike dva sata prije nego što su se još jednom zahvalili svima na prekrasnoj večeri i potom klupskim autobusom vratili na stadion.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara