Dinamo u humanitarnoj ofenzivi: Ena, Joža, Mila, s vama smo!

Dinamo u humanitarnoj ofenzivi: Ena, Joža, Mila, s vama smo!

Foto: Nenad Dugi / Cropix; Dok je Mamić govorio pred novinarima, na Maksimiru su u tijeku bili radovi na novom semaforu. Na stadionu se gradi i kapelica, kao i nove prostorije, svlačionice...

ZDRAVKO MAMIĆ opet je bio pred novinarima. Ovaj put nije tražio monstrume u hrvatskom narodu, nije vrijeđao novinare, već je javnosti predstavio humanitarnu akciju koju organizira hrvatski prvak.

"Naši igrači, plavi lavovi, u nedjelju, 17.02, odigrat će utakmicu s Rijekom za Enu Šarac! Sav prihod s te utakmice bit će namijenjen Eni, a u našu humanitarnu akciju uključili su se i svi naši partneri koji rade na utakmici, pa se tako i oni odriču svojih potraživanja za taj susret", objavio je Dinamo.

Ena Šarac je 18-godišnja maturantica Ekonomske i upravne škole u Osijeku koja se već jedanaest godina bori s tumorom na mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u Dinamu smo željeli po evanđelju Isusa Krista napraviti nešto dobro. Odlučili smo da utakmicu Dinamo - Rijeka posvetimo bolesnoj Osječanki Eni Šarac", rekao je Mamić.

"Ena je svoj novac donirala Nori, danas Eni nedostaje novac. Mi smo odlučili da sav prihod od utakmice ide za Enu. Ako ne bude dovoljno novca od ulaznica, ja ću dodati koliko bude trebalo."

Mamić je poželio brz oporavak Josipu Kužeu kojem je dijagnosticiran jedan oblik leukemije, kao i novinarki Mili Horvat.

"Nisam ga stigao posjetiti u bolnici, ali u ime cijele obitelji Dinama želimo mu što brži oporavak. Bit ćemo cijelo vrijeme uz njega. Bit ćemo i uz Milu Horvat za koju sam pročitao da je također bolesna."

"Svi smo mi Ena Šarac", poručio je za kraj izvršni predsjednik Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara