Direktor Čačić tvrdi: KK Zadar ne prodaje ime!

Direktor Čačić tvrdi: KK Zadar ne prodaje ime!

Foto: Cropix

NAKON što je jučer objavljen dokument u kojem piše kako je KK Zadar spreman prodati ime kluba za devet milijuna kuna, danas je direktor kluba Marino Čačić demantirao takve navode.

Podsjetimo, zadarski klub ima velikih financijskih problema, duguje oko 20 milijuna kuna, a u roku od 120 dana uprava mora postići dogovor s najmanje dvije trećine vjerovnika kako bi izbjegli stečaj.

Priopćenje direktora Čačića prenosimo u cijelosti:

Poštovani,
 
Budući da sam osobno dobio više upita u vezi senzacionalistički objavljenog dokumenta, a kojim je predviđena "prodaja" imena Košarkaškog Kluba Zadar, osjećam potrebu da se obratim javnosti.
 
Navedeni dokument je cjenik oglasnog prostora koji se unazad nekoliko godina koristio u klubu kao orijentir cjenovne valorizacije oglasnog prostora K.K. Zadar.
 
Cjenik ne sadrži moj potpis ili pečat K.K. Zadar s.d.d.
 
Budući da je ime K.K. Zadar zaštićeno statutom Košarkaškog Kluba Zadar s.d.d. (čl. 2. St. 4.) uprava i ne može staviti ime kluba na prodaju.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Košarkaškom klubu Zadar mijenjamo pristup svojim sadašnjim i potencijalnim novim sponzorima te kreiramo nove pakete sponzorstva,  po sistemu “ključ u ruke”. Zamisao je da novim pristupom ponudimo kompletniju uslugu od dosadašnje kojom ćemo osim "golog" oglasnog prostora ponuditi cijelu priču oko K.K. Zadar, njegove iznimno bogate povijesti i emocionalne povezanosti sa navijačima te vjerujemo da će sponzori naći svoj interes za sudjelovanje u pokrenutim aktivnostima na Facebook stranici, na KK Zadar TV-u te u aktivnostima na samim utakmicama  našeg Kluba.
 
Nije tajna da je stanje u K.K. Zadru jako osjetljivo te nam je potrebno strpljenje i razumijevanje svih subjekata u i oko kluba.
 
Trenutno stanje u kojem se nalazimo svaki dan proizvodi nove obveze od kojih dobar dio nismo u stanju redovito servisirati te smo se odlučili pokušati riješiti probleme kroz postupak predstečajne nagodbe.
 
Taj bi nam postupak trebao omogućiti reorganizaciju kluba te uspostavljanje održivog načina poslovanja kojim ćemo biti u mogućnosti ispunjavati svoje obaveze kako prema radnoj zajednici, tako prema igračima, dobavljačima te vjerovnicima.
 
Marino Čačić
 
Direktor društva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara