Dobrodošli u Premiership

Dobrodošli u Premiership

Foto: D. Redžić / Index
Video:  D. Dalmacija

SNIMILI smo danas ambijent koji bi Davor Šuker "rado pretvorio u Premiership". Pogledajte u videu kako izgleda najveća svečanost nogometa u Hrvata, koji predsjednik HNS-a želi prodati Europu. Ne zanimaju ga sitne duše i pljuvanja. To je poručio nakon prekinutog derbija: poanta je da izađemo u Europu. Ne ponašajmo se poput Srba i Buraga, budimo Englezi, važno će Šuker.

Da bi to postigao, prije svega mora izbaciti homofobe s tribina. Strašna je uvreda za pedere kada ih se uspoređuje s HNS-om i taj je vic trenutno najveći problem koji imamo.

Tri kola do kraja prvenstva HNS je odlučio uvesti drastičnu mjeru prekida utakmice. Derbi je izgledao kao isprekidani film, dva je puta "egzekutor" Ivan Bebek micao igrače s terena, prije nego je konačno objavio razlaz u 85. minuti. Blok reklama i kraj. Par tisuća gledatelja uspjelo je povicima "Mamiću cigane" i "HSN pederi" dosegnuti dovoljnu razinu mržnje da se naruši regularnost susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker kaže da mu je žao što se dva dana prije utakmice priča samo o tome kako će biti prekinuta. No, to je najavio upravo HNS. Tri kola do kraja prvenstva, oni se bave osobnim obračunima s par tisuća nabrijanih neistomišljenika.

Već godinama, svojim sigurnosnim metodama plešu uz rub ustavom zajamčenih prava. Nitko im ne vjeruje; nisu dosljedni, ne poštuju ni vlastita pravila. Vide li oni fotografije Maksimira? Dopire li u njihov svemir uopće ta slika? Zdravko Mamić vodi državu u državi, a predsjednik saveza nakon prekida utakmice zbog rasizma, mrtav hladan kaže da nam se navijači ponašaju na razini Srba i Bugara. On bi, naime, želio da smo Njemačka i Engleska. Tko mu ne bi vjerovao.

>>> KOMENTAR: FAŠIZAM U ZEMLJI ČUDESA 

>>> Ostavite svoj komentar i uključite se u raspravu:  Hoćete i dalje vikati HNS pederi?

Glasajte i na Facebook stranici Index Sporta.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara