Hajduk počeo pripreme, Tudor najavio: "Krećemo punim gasom"

Hajduk počeo pripreme, Tudor najavio: "Krećemo punim gasom"

Foto: NK Hajduk

NOGOMETAŠI Hajduka danas su počeli svoje pripreme za proljetni dio sezone. Igor Tudor okupio je igrače koji su još na okupu, a novosti o prodajama, izuzev Tina Sušića, još nema.

"Čekaju nas nikad kraće pripreme, tek mjesec dana, prvenstvo kreće rano. U mislima smo na Kantridi u prvom kolu. Želimo krenuti punog gasa", rekao je Tudor na okupljanju.

"Naše opredijeljenje je da dovodimo mlade igrače. Što se tiče odlazaka, to je pitanje za direktora i predsjednika, moj posao su treninzi", dodao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasaVeć tradicionalno, na početku priprema Bijele je na pomoćnom travnjaku dočekao vjerni navijač iz Staroga Grada na Hvaru Juroslav Harašić koji je najprije pozdravio trenera Tudora i kapetana Marija Maloču, dok je brojnim okupljenih fotoreporterima i snimateljima pozirao fotografirajući se s Artemom Milevskim i Jeanom Kouassijem.Prvih osam dana hajdukovci će trenirati na Poljudu, 15. siječnja odlaze u Gabelu gdje će 16. i 17. sudjelovati na memorijalnom turniru u čast Andrije Ankovića, potom će od 19. do 31. siječnja raditi u Rovinju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara