Hrvatski sektor rasprodan za Brazil i Meksiko: Pet tisuća kockastih navijača u Sao Paulu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTVARANJE SP-a, utakmicu Brazila i Hrvatske 12. lipnja, gledat će nešto više od pet tisuća hrvatskih navijača, što znači da je rasprodan cijeli sektor Arene de Sao Paulo (ukupnog kapaciteta 65 tisuća gledatelja) predviđen za poklonike Kovačeve momčadi.

Ista je situacija i s ulaznicama za hrvatke navijače za zadnju utakmicu skupine protiv Meksika u Recifeu, koja se na Areni Pernmbuco igra 23. lipnja, gdje je na stadionu kapaciteta 44 tisuće gledatelja, rasprodan hrvatski sektor, rekli su nama u navijačkoj udruzi hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni".
 
Dva milijuna ljudi proći će zagrebačkim trgom 
 
Ulaznica za utakmicu Hrvatska i Kameruna, koja se 18. lipnja igra na stadionu Arena de Amazonia (46 tisuća gledatelja) u Manausu još ima, a razlog zbog čega je ostalo još karata je što se ovaj meč igra usred amazonske džungle, u najudaljenijem dijelu Brazila.
 
Gledati Hrvatsku na otvaranju SP-a i to protiv Brazila, stvar je prestiža, a posljednja utakmica u skupini, u također udaljenom Recifeu, mogla bi biti odlučujuća, što objašnjava zašto više nema ulaznica za prvi i treći meč u grupi, dok je za drugi u dalekom Manausu još moguće nabaviti karte.
 
Ali i za one koji će brazilski spektakl pratiti daleko od mjesta događaja, priprema se bogat program, poručuju iz "Uvijek vjernih", čijih 900 članova ide na SP, većinom na prvu utakmicu protiv Brazila:
 
"Organizira se niz fan zona u hrvatskim gradovima, a navijači na zagrebačkom Trgu bana Jelačića moći će gledati utakmice SP na ekranu od 52 četvorna metra uz bogatu ugostiteljsku i zabavnu ponudu. Pocjenjujemo da će tim trgom glavnog grada tih dana proći oko dva milijuna ljudi."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara