Kek: Valjda su gledatelji zadovoljni nakon ovakve predstave Dinama 1 i Dinama 3

Foto: HINA

"VALJDA su gledatelji zadovoljni nakon ovakve predstave Dinama 1 i Dinama 3", ironično je poručio trener Rijeke Matjaž Kek nakon poraza u Maksimiru.

> Soudani u 93. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv očajne Rijeke

Kek se tako osvrnuo na glasine kako je Rijeka samo Dinamo 3 s obzirom na činjenicu koliko je igrača iz Maksimira ove godine stiglo na Kantridu. Razlog poraza od Dinama 1 Kek je potražio u ozlijeđenim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da krenem nabrajati tko nam sve nedostaje do sutra bi trajalo. Ipak, Dinamo je bio bolji. Imali su više šansi i zasluženo su slavili", rekao je slovenski stručnjak i dodao:

"Malo smo bili previše preplašeni u prvom dijelu, u drugom je to već bilo bolje. Igrala je obrana koja vjerojatno više nikad neće igrati zajedno. Nije bilo lako nekima koji su upali u sastav na dan utakmice. Ali svima njima još jednom čestitam kako su se postavili, tj. onoliko koliko su objektivno mogli. Jer kad sam i ja danas vidio u kakvim uvjetima rade u Dinamu u odnosu na naše, onda sam i ja dobio dodatnu motivaciju da radim s ovim igračima. Oni rade i igraju pošteno."

Nakon dvanaest kola Rijeka je treća momčad lige.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara