Mamić: Pitajte Magatha zašto je bio u Zagrebu, mi ga nismo vidjeli

Mamić: Pitajte Magatha zašto je bio u Zagrebu, mi ga nismo vidjeli

Foto: Hina

DOLAZAK Felixa Magatha u Zagreb nije iznenadio samo Zagrepčane. Sportski direktor i privremeni trener Dinama Zoran Mamić tvrdi niti on ne zna razlog njegova dolaska, iako je Magathovo ukazanje shvaćeno kao nastavak pregovora oko dolaska na Maksimir.

> Mamiću preskup Magath: Ivković preuzima Dinamo?

> Magath u Zagrebu - Bandić mu poklonio šestinski kišobran: Hoće li Dinamo finalizirati posao desetljeća!?

"Niti ja niti itko drugi iz kluba nismo se našli s Magathom, nema nikakvih pomaka. Ne čitam novine, ali sam čuo da se spominju neki sastanci i večere. To se nije dogodilo. Što je radio u Zagrebu, morat ćete njega pitati", rekao je Mamić.

Magath je već dugo želja maksimirskog šerifa Zdravka Mamića, no skupi njemački stručnjak osim bogatog ugovora ima i druge uvjete koji bi sigurno značili kraj Mamićevog utjecaja u svlačionici i na odabir igrača. Magath je prije dva dana prošetao Zrinjevcom i posjetio gradonačelnika Milana Bandića.

"Nema ništa novoga, nije se promijenio naš stav da do zime neće biti ništa", dodao je Zoran Mamić.

"Šimuniću nije ugodno"

Prokomentirao je situaciju oko Josipa Šimunića, Dinamovog braniča i hrvatskog reprezentativca, te njegovog pozdrava maksimirskim tribinama "Za dom" nakon pobjede nad Islandom, a kojeg je dio javnosti, medija, političkih i sportskih dužnosnika okarakterizirao kao fašistički, nacistički ili ustaški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ugodno, što se događa, voljeli bismo da se to nije dogodilo, ali poznavajući Joea i njegov način razmišljanja, siguran sam da nije mislio na ono što svi pišu. Sve ga to dira, ali greške, nesporazumi, pobjede i porazi su dio karijere svakog profesionalca. Od toga ne može pobjeći", rekao je mlađi Mamić, prenosi klupska stranica.

"Nema šanse da se Sammir vrati"

Za zimu je najavio dolazak pojačanja u Dinamo.

"Radimo na tome, trebaju nam stoper i veznjak. Ostali smo bez Sammira i Husejinovića. Pratili smo neke igrače, vjerujem da ćemo do početka priprema imati dva-tri nova igrača".

A Sammir?

"Njegovo udaljavanje iz ekipe nije posljedica nepotpisivanja novog ugovora. Nema šanse da se vrati", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara